Повернення ПДВ за придбані товари в Німеччині і їх вивезенні за межі ЄС || Автомобілі з Німеччини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про правила повернення ПДВ за куплену машину більш детально читайте Про правила повернення ПДВ за куплену машину більш детально читайте   тут   Сплачений ПДВ повертається лише туристам, які не проживають в країнах Європейського Союзу тут

Сплачений ПДВ повертається лише туристам, які не проживають в країнах Європейського Союзу. До країн внутрішнього ринку ЄС відносяться: Австрія, Німеччина, Англія, Італія, Франція, Греція, Іспанія, Португалія, Швеція, Фінляндія, Бельгія, Нідерланди, Люксембург, Ірландія і Данія. Швейцарія, Ліхтенштейн і Норвегія не є членами Європейського Союзу. До «непроживаючих в країнах« не належать особи, які перебувають на території однієї з цих країн більше трьох місяців або мають дозвіл на трудову діяльність в цих країнах.

Уважно прочитайте наступні поради! В ціну, яку ви заплатили при покупці речі, у всіх європейських країнах входить ПДВ-податок на додаткову вартість. Загальна продажна ціна брутто на товари в роздрібній торгівлі складається з ціни нетто і ПДВ. Відповідно до законодавства країн Європейського Союзу ви можете отримати сплачений ПДВ назад при виїзді за межі внутрішнього ринку ЄС, причому в офісах «Global Refund» в аеропортах, на поромах і на прикордонних пунктах вам повернуть ПДВ відразу готівкою. Порядок повернення сплаченого ПДВ дуже простий, якщо ви дотримуєтеся наступних правил:

1. В магазині

Якщо ви зробили покупку в магазині, що є частиною системи «Global Refund», вимагайте від продавця спеціальний бланк - «Global Refund Cheque», на якому він повинен вказати ваш точну адресу (місто, вулиця, номер будинку) і номер вашого закордонного паспорта; в разі необхідності допоможіть продавцеві заповнити бланк. Куплені вами речі повинні бути детально перераховані на «Global Refund Cheque» або на рахунку магазину, який продавець в цьому випадку повинен прікреніть до придаточному листі (алонжі) «Global Refund Cheque» (рахунок залишається прикріпленим до бланку). Крім того, продавець повинен вказати на «Global Refund Cheque» суму, яку вам повернуть при виїзді за межі внутрішнього ринку ЄС. Бажано, щоб «Global Refund Cheque» і рахунок були датовані одним числом. Щоб уникнути непорозумінь радиться завжди зберігати «Global Refund Cheque» разом з рахунком - найкраще в паспорті. Тоді ви напевно не забудете отримати сплачений ПДВ назад. Врахуйте, що в великих магазинах зазвичай є центральна каса, де вам виставлять «Global Refund Cheque», або займається виключно цим спеціальна каса сервісної служби. Не забудьте разом з заповненим «Global Refund Cheque» зажадати список офісів, в яких ви можете отримати назад сплачений ПДВ - так званих Cash Refund Offices (такий список надрукований, наприклад, на спеціальних конвертах «Тах Refund»).

2. На митниці

Безпосередньо перед тим, як ви залишите межі внутрішнього ринку ЄС, ви повинні пред'явити на прикордонній митниці ЄС куплені речі і відповідний «Global Refund Cheque», на якому митники поставлять відмітку, що підтверджує вивезення товару. (Врахуйте, що після виїзду за межі внутрішнього ринку ЄС у вас не буде можливості отримати таку митну оцінку).

Аеропорти

Врахуйте, що в великих аеропортах зазвичай доводиться долати великі відстані. Тому рекомендується запланувати час перебування в аеропорту так, щоб на отримання митної позначки і повернення сплаченого ПДВ у вас було в запасі близько 30 хвилин.

Вивіз куплених речей В РІЧНИЙ ПОКЛАЖІ.

Пред'явіть куплені речі, які ви везете в ручній поклажі, на останній митниці на вашому шляху за межі внутрішнього ринку ЄС (див. Список країн-членів ЄС).

Увага! Проміжні посадки - це зазвичай лише короткі зупинки, під час яких у вас не вистачить часу звернутися до митного офіс. Більш надійний спосіб отримати митну оцінку на «Global Refund Cheque» - пред'явити куплені вами речі в митному офісі аеропорту відправлення, а потім укласти їх у валізу, який ви здаєте в багаж.

Вивіз куплених речей в багаж (у валізі).

В цьому випадку ви можете отримати митну оцінку тільки в аеропорту відправлення і тільки до того, як Ви зареєструєте багаж, в якому знаходяться куплені речі, біля стійки відповідної авіакомпанії.

Приклад (маршрут з трьома етапами):

l. МЮНХЕН (пункт відправлення). Для отримання митної позначки зверніться до митного офіс і пред'явіть ваші покупки ще до реєстрації багажу! На підтвердження того, що ваші подальші зупинки на території ЄС обумовлені нічим іншим, як маршрутом польоту, і що ви перебуваєте на прямому шляху за межі ЄС, пред'явіть митнику також ваш квиток. Після цього ви можете укласти ваші покупки в чемодан і зареєструвати багаж.

2. РИМ (коротка проміжна посадка відповідно до маршруту польоту і одночасно пункт, в якому ви залишаєте територію ЄС). Тут ви отримаєте митну оцінку на покупки, які ви везете в ручній поклажі (див. П. «Вивезення ручної поклажі»).

3. НЬЮ-ЙОРК (пункт призначення). Якщо ви не встигли звернутися в офіс «Cash Refund» і отримати назад сплачений ПДВ ще в Мюнхені або в Римі, ви можете зробити це тут.

Транзит. У зоні транзиту не завжди присутні працівники митниці. В цьому випадку підійдіть до розташованої в зоні транзиту стійці вашої авіакомпанії і попросіть викликати по телефону працівників митниці або покиньте зону транзиту, щоб пред'явити ваші покупки в спеціальному митному офісі, в якому ви отримаєте митну оцінку ЄС. Це займає багато часу, а пасажири, яким потрібна віза, зазвичай взагалі не можуть скористатися такою можливістю. Постарайтеся виконати всі необхідні для отримання митної позначки формальності ще в аеропорту відправлення, де ви відразу можете звернутися в офіс «Cash Refund» і отримати сплачений ПДВ готівкою!

Автомобілем

Ви перетинаєте на машині кордон між двома країнами-членами ЄС. В цьому випадку вам не поставлять митну оцінку на вашому «Global Refund Cheque». Таку митну оцінку ви отримаєте тільки при виїзді за межі внутрішнього ринку ЄС (наприклад, якщо ви прямуєте з Німеччини через Австрію до Угорщини), після того, як ви пред'явіть куплені речі працівникам митниці на останній межі на вашому шляху з ЄС (наприклад, на австрійсько -венгерской кордоні).

пороми

При виїзді за межі внутрішнього ринку ЄС ви повинні для отримання митної позначки на вашому «Global Refund Cheque» перед посадкою на пором звернутися до місцевого митний офіс і пред'явити там ваші покупки.

Залізна дорога

Для отримання митної позначки на «Global Refund Cheque» зверніться перед виїздом за межі внутрішнього ринку ЄС в митний офіс на вокзалі відправлення.

Увага! Якщо ви не маєте наміру здавати ваші покупки в багаж на вокзалі відправлення, дізнайтеся перед посадкою на потяг, чи буде в ньому митник, який зможе поставити на вашому «Global Refund Cheque» митну оцінку. Врахуйте, що цей варіант пов'язаний з ризиком, так як працівники митниці не завжди встигають обійти всі купе до перетину кордону.

Як отримати заднім числом митну оцінку на «Global Refund Cheques», виставлених в Німеччині.

У разі, якщо ви не скористалися перерахованими вище радами і не встигли отримати митну оцінку при виїзді за межі внутрішнього ринку ЄС, зверніться до німецького посольства або консульства, яке знаходиться у вашій країні, пред'явіть там виставлений в Німеччині «Global Refund Cheque», ваш паспорт і відповідні покупки - і ви отримаєте митну оцінку на «Global Refund Cheque».

3. Повернення сплаченого ПДВ готівкою

Після отримання митної позначки зверніться в офіс «Cash Refund». Там вам повернуть сплачений ПДВ готівкою в зазначеній вами валюті. Офіси «Cash Refund» ви знайдете на головних прикордонних пунктах і поромах Європи, а також у всіх значних європейських аеропортах.

У разі, якщо ви не знайдете офіс «Cash Refund» або часу звернутися туди, або якщо офіс вже закритий, відправте «Global Refund Cheque» з митної відміткою разом з точними реквізитами вашого банковсково рахунку, яким ви користуєтеся по кредитній картці, за наступною адресою :

Global Refund Austria Ges.mbH Trubelgasse 19, А-1030 Wien, Austria

терміни

Врахуйте, що між датою покупки і датою отримання митної позначки повинно пройти не більше трьох місяців, які відраховуються від кінця того місяця, в якому ви зробили відповідну покупку. Якщо ви, наприклад, зробили покупку 1-го березня, то вам повернуть сплачений ПДВ лише в тому випадку, якщо ви вивезете куплені речі за межі внутрішнього ринку ЄС не пізніше 30-го червня. Для отримання сплаченого ПДВ радимо звернутися в «Global Refund» відразу після отримання митної позначки (підтвердження вивезення куплених речей). В принципі фірма «Global Refund» поверне вам сплачений ПДВ за всіма «Global Refund Cheques», пред'явленим їй не пізніше трьох років після того, як ви зробили відповідну покупку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online