Офіційний сайт військової іпотеки

  1. Детальніше про сайт
  2. Особистий кабінет на офіційному сайті військової іпотеки
  3. Реєстрація
  4. Авторизація на сайті офіційному сайті військової іпотеки - Росвоеніпотекі
  5. Можливості особистого кабінету
  6. Як на сайті Росвоеніпотекі перевірити відомості про видані свідоцтва
  7. Як на сайті військової іпотеки перевірити відомості про етапи розгляду
  8. Карта об'єктів будівництва
  9. Інформація про актуальні іпотечних програмах на сайті військової іпотеки
  10. Як користуватися іпотечним калькулятором?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Росвоеніпотека - це коротка назва створеного в 2006 році Федерального державного казенного установи (ФГКУ), яке займається реалізацією іпотечної програми по забезпеченню житлом військовослужбовців Росвоеніпотека - це коротка назва створеного в 2006 році Федерального державного казенного установи (ФГКУ), яке займається реалізацією іпотечної програми по забезпеченню житлом військовослужбовців. Вона називається накопичувально-іпотечна система (НІС) і була запущена з початку 2005 року. Сьогодні одним з найпростіших і зручних інструментів, що дозволяють отримати інформацію про хід реалізації федеральної програми, є офіційний сайт Росвоеніпотекі.

Детальніше про сайт

Сайт ФГКУ Росвоеніпотека розміщується в мережі за адресою http://rosvoenipoteka.ru/ . Функціональні можливості порталу призначені для виконання двох основних функцій. Перша з них полягає в надання відомостей безпосереднім учасникам НІС про стан особового рахунку та в оформленні різних документів, необхідних для укладення договорів на кредит і подальше придбання квартири або будинку. Цей сервіс доступний в тому випадку, якщо учасник накопичувально-іпотечної системи пройшов процедуру реєстрації і має особистий кабінет.


Другою функцією сайту Росвоеніпотекі виступає інформування всіх зацікавлених осіб про діючу пенсійну систему країні НІС, включаючи найбільш важливі відомості про неї, зокрема:

  • актуальні законодавчі і нормативні документи;
  • діючі в банках, які виступають партнерами системи, програми іпотечного кредитування, а також пропоновані супутні послуги, наприклад, страхування або рефінансування раніше оформлених кредитів;
  • перелік банків-партнерів;
  • список новобудов, акредитованих для участі у федеральній програмі військової іпотеки;
  • реквізити і способи зв'язку з ФГКУ Росвоеніпотека, а також філіями організації.

Особистий кабінет на офіційному сайті військової іпотеки

Сервіс особистого кабінету доступний не тільки учасникам НІС, а й усім бажаючим. Однак, якщо людина не бере участь в накопичувально-іпотечній системі, він отримує обмежений доступ до функціональних можливостей системи.

Реєстрація

Сайт Росвоеніпотекі передбачає просту і швидку процедуру реєстрації. Для її проходження досить вибрати в правому верхньому кутку головної сторінки відповідний розділ, в результаті чого відкриється спеціальна форма, розташована за адресою http://rosvoenipoteka.ru/reg/ . Далі потрібно вказати ПІБ користувача та адресу електронної пошти, після чого двічі ввести самостійно придуманий пароль. Потім програма повідомить про можливість авторизації на сайті і входу в особистий кабінет.


Авторизація на сайті офіційному сайті військової іпотеки - Росвоеніпотекі

Процедура авторизації стає доступною відразу після реєстрації. Користувачеві досить ввести власний e-mail і пароль, після чого відкривається його особиста сторінка на сайті Росвоеніпотекі, розміщена на http://rosvoenipoteka.ru/profile . Зручний сервіс порталу дозволяє здійснити реєстрацію і авторизацію буквально за кілька секунд.


Можливості особистого кабінету

Повний набір функціональних можливостей доступний тільки учасникам НІС. Для цього необхідно заповнити профіль учасника, який знаходиться під однойменній вкладці особистого кабінету. В результаті надання відомостей, необхідних програмою сайту, користувач отримує можливість запитувати дані про стан його особистого накопичувального рахунку. Крім цього, функціонал сервісу дозволяє:

  1. задавати питання і отримувати на них відповіді від фахівців Росвоеніпотекі;
  2. отримувати відомості про діючі програми в банках-партнерах системи;
  3. налаштовувати підписку на новини про реалізацію федеральної програми надання житла військовослужбовцям;
  4. редагувати профіль учасника НІС і т.д.

Як на сайті Росвоеніпотекі перевірити відомості про видані свідоцтва

Документом, що підтверджує участь в НІС, виступає Свідоцтво учасника накопичувально-іпотечної системи. Перевірити відомості про його видачу дозволяє сервіс, розташований на головній сторінці сайту Росвоеніпотекі, в лівій її частині приблизно посередині. Для того, щоб скористатися ним, не потрібно реєстрації та входу в особистий кабінет, цілком достатньо ввести в поле сервісу реєстраційний номер, який присвоюється кожному учаснику НІС і складається з 20 цифр. Після цього необхідно натиснути кнопку «Пошук», в результаті чого програма видасть запитувані відомості.

Як на сайті військової іпотеки перевірити відомості про етапи розгляду

Для придбання житла за програмою військової іпотеки учасник НІС відправляє в ФГКУ пакет документів. Відстежити рух відправленої документації можна кількома способами, наприклад, на сайті електронної приймальні Міноборони, відправивши запит на ім'я керівника Росвоеніпотекі, для чого достатньо заповнити відповідну форму тут .

Однак, набагато простіше скористатися сервісом, який розміщується на головній сторінці сайту ФГКУ відразу під описаної вище програмою перевірки Свідоцтв. Для отримання даних про рух відправленого в Росвоеніпотеку пакета документів досить ввести в поле сервісу номер наявного в учасника НІС Свідоцтва. Після цього програма видасть інформацію про місцезнаходження документації та стадії її затвердження.

Карта об'єктів будівництва

Для того, щоб перейти на карту об'єктів будівництва, досить натиснути на відповідний значок, який розташований в центральній частині головної сторінки сайту Росвоеніпотекі. Після цього відкриється масштабируемая карта Росії, на якій відзначені новобудови, існуючі житлові будинки та інші об'єкти, акредитовані банками, які є партнерами накопичувально-іпотечної системи. При натисканні на цікавий для користувача значок видається інформація про найменування фінансової організації, а також відомості про забудовника даного об'єкта.

Інформація про актуальні іпотечних програмах на сайті військової іпотеки

Офіційний сайт Росвоеніпотекі надає можливість отримання вичерпної інформації про програми іпотечного житлового кредитування, що реалізуються банками-партнерами НІС. Для того, щоб перейти до відповідної сторінки необхідно вибрати розділ меню головної сторінки «Програми» або розташовану трохи нижче кнопку «Кредитні програми». Після цього користувачеві досить вибрати потрібну йому вкладку з чотирьох можливих, на яких міститься інформація про кредитні та страхові програми, спеціальні пропозиції, підготовлених забудовниками для учасників НІС, а також розміщується сервіс, що надає можливість застрахуватися в режимі онлайн.

Як користуватися іпотечним калькулятором?

Для спрощення розрахунку умов військової іпотеки розроблений спеціальний калькулятор. Завантажити його можна за адресою http://rosvoenipoteka.ru/ , Причому на зазначеній сторінці знаходяться два сервісу - діяв до кінця 2017 року і той, який слід застосовувати з початку 2018 року. Обидві програми є файл Excel, що складається з трьох аркушів. Перший з них призначений для введення користувачем параметрів, другий являє собою форму для друку автоматично розрахованих результатів, а третій містить детальну інструкцію з користування калькулятором.

Як користуватися іпотечним калькулятором?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online