Самі фармовие танки в World of Tanks

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У грі World of Tanks, найкращим способом накопичити ігрову валюту і отримувати більше досвіду на прокачку екіпажу - це грати з преміум акаунтом, на преміум танках У грі World of Tanks, найкращим способом накопичити ігрову валюту і отримувати більше досвіду на прокачку екіпажу - це грати з преміум акаунтом, на преміум танках. Так само, розробники надали можливість грати, не купуючи преміум аккаунт і техніку. Нарахування срібла і досвіду залежать від корисності гравця в бою. Скільки було нанесено шкоди, первинний засвіти противника, завдану шкоду союзниками за допомогою гравця (засвіти, знерухомила машину), кількості знищеної техніки.

Техніка підрозділяється по класах: важка, середні, легкі танки, а також - птсау і артилерія. Так як найбільший коефіцієнт дається за нанесення шкоди (дамаг), самими фармовимі вважається важка техніка. Найбільший коефіцієнт дається преміум машинам восьмого рівня.

Які танки приносять найбільше доходу?

Це техніка, яка в бою, щось може зробити. На будь-який преміум техніці восьмого рівня, можна отримати навіть більше 150000 срібла і пару-трійку тисяч досвіду. Але це з преміум акаунтом і великою кількістю шкоди. В основному в середньому на прем техніці 80000-100000 срібла при нанесеному утраті більше 2000 очок міцності. Прем техніка розробниками виставлена ​​за технічними показниками дещо гірше прокачується техніки. Так, наприклад, радянський ІС-6 і американський T26E4 SuperPershing, виставлені з пільговими рівнями боїв +1, тобто до десятих рівням вони не потрапляють.

Пов'язано це, зі слабким броні-пробиттям, у ІС-6 175мм бронебійними і 217мм голдовим боєприпасом, у Першинга 170мм бронебійним і 258мм голдовим. І ясна річ на десятих рівнях з таким пробиттям бб снарядом нічого не зробиш. Машини з пільговим рівнем боїв не часто потрапляють на рівень вище, частіше гра відбувається з однокласниками. І тут, хотілося б відзначити середній танк американської гілки - T26E4 SuperPershing.

На середній танк він не зовсім схожий, повільний через навішеній на нього лобової броні, зі слабким пробиттям в 170мм бронебійним боєприпасом і відмінним пробиттям голдовим снарядом в цілих 258мм. Цей середній танк першої лінії, його важко пробити в лоб, звичайно на ньому треба вміти грати, але свої 2000 шкоди він робить і при прокачати екіпажі в умілих руках досить грізна машина.

Дуже непоганий машиною для фарма вважається важкий танк FCM 50t. Як у будь-якого у будь-якого француза броні майже немає, крім лобової частини, він як би вважається танком другої лінії, ведучи снайперську стрілянину, а іноді може і витанковать шкоди своїй 120мм бронею. T-34 і LOWE, броньовані тяжі так само прекрасно підходять для хорошого фарма.

За преміумного техніці, окремо можна виділити протитанкову самохідну артилерійську установку третього рівня FCM36PAK40. Родзинкою цієї машини є її огляд в 400м. На третьому рівні рівні більше ні в однієї машини немає такого огляду. А що станеться якщо прокачано маскування, бойове братство, варто стереотруба. Це танк невидимка. Ще один цікавий легкий спосіб заробити срібло, це- усіма нелюба артилерія, преміум машина цього класу в грі представлена ​​єдиним варіантом французької самохідної артилерійської установкою LeFN18B2 техніка п'ятого рівня.

Як же фармить, якщо немає преміум аккаунта і преміум техніки?

Адже починаючи з восьмого рівня прокачується техніка дуже потребує багато срібла, а часто граючи без прем аккаунта за підсумками бою йдеш в мінус. Про це розробники подбали. Це гра на 5-6 рівнях. Протитанкова самохідна артилерійська установка п'ятого рівня Т-67, легкий, швидкий, з хорошим коефіцієнтом маскування, скорострільний і з непоганим разовим втратою, з прокачаний екіпажем буде приносити стабільний дохід 7000-15000 срібла. За багатьма відгуками, а також заходячи в статистику гравців можна побачити лідируючі місця за кількістю боїв займає радянський важкий танк п'ятого рівня КВ-1. Танк невибагливий в грі, прощає помилки і стабільно, без преміум аккаунта приносить власникам 10000-20000 срібла.

Кращі танки для фарма срібла в WOT.

Хотілося б підвести певний підсумок і звернути увагу на ще 10 танків представлених нижче, при вмілому управлінні й тактики вони можуть стати для вас одними з кращих танки для фарма срібла в World of Tanks.

Як висновок можна зазначити, найкращий фарм це - хороша гра яка винагороджується підвищеним коефіцієнтом прибутковості.


Нові статті:

Попередні статті:

Які танки приносять найбільше доходу?
Як же фармить, якщо немає преміум аккаунта і преміум техніки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online