Купівля квартири в Воронежі від забудовника - це просто

  1. Новобудови Воронежа
  2. Плюси нових квартир в Воронежі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Воронеж займає лідируючі позиції за обсягами будівництва нового житла в Центральному Черноземье. Щороку темпи збільшуються і все більша кількість сімей святкують новосілля в своїх нових квартирах.

Більшість людей, що поліпшують свої житлові умови, вважають за краще купити квартиру в Воронежі від забудовника . Це обумовлено не тільки бажанням жити в квартирі без історії, будучи першим її власником, але зручністю і економічною вигодою.

Іпотека на новобудови має менший відсоток, ніж на готове житло. До того ж іноді самі забудовники субсидують іпотечну ставку, ще більше зменшуючи суму щомісячних виплат. Нові квартали хоч і володіють часом гіршою соціальною інфраструктурою, але надають мешканцям більш комфортну і оптимізовану прибудинкову територію, велика кількість магазинів і близькість розважальних і дитячих центрів.

Новобудови Воронежа

Новобудови Воронежа зосереджені в Північному мікрорайоні і на Лівому березі. У Радянському і Ленінському районах зводяться нових будинків значно менше і забудова носить точковий характер. Центр міста утримує найвищі ціни на нові квадратні метри, і попит в цьому районі, як і раніше перевищує пропозицію.

Під забудову в переважній більшості йдуть колишні землі промислового призначення. ЖК "Кольоровий бульвар" в Комінтернівському районі зведений на місці старого заводу по ремонту трамваїв. ЖК "Челюскінців 101" - на місці авторемонтної бази, а зведення ЖК "Висота" в тому ж Ленінському районі зносять будинок старої птахофабрики. Таких прикладів багато.

Житлові комплекси "Олімпійський" від ВДК, "Озерки" від будівельної компанії "Вибір", житлові масиви "Ластівчине" і "Черемушки" будуються близько до фактичної межі міста, завдяки чому з одного боку примикають до зелених насаджень, що, безумовно, улучает екологічну ситуацію в даних районах. До того ж це дає додаткову можливість для занять спортом і прогулянок з дітьми на свіжому повітрі.

Такі великі забудовники Воронежа як "ДСК", "Вибір", "ВДК", "Інстеп", "Розвиток" мають хоча б по одному ЖК з гарною екологією. Так що придбати квартиру поряд з лісом не складе труднощів, до якого б забудовнику ви не звернулися.

Так що придбати квартиру поряд з лісом не складе труднощів, до якого б забудовнику ви не звернулися

Плюси нових квартир в Воронежі

Купити квартиру від забудовника не тільки просто, але й приємно. Після отримання ключів, ви отримуєте вільний простір, який маєте можливість розбити на функціональні зони і мебелирована на свій розсуд. Планування сучасних квартир в рази відрізняються за зручністю і функціональністю від тих, що створювалися інженерами в радянський період. Ніяких антресолей, вбудованих шаф і ніш для холодильника. Тільки розширені віконні прорізи, просторі коридори і квадратні кімнати!

Ще одним незаперечним плюсом покупки квартири в Воронежі в новобудові є економія на комунальних платежах. Не секрет, що старі комунікації будинків, яким 30-60 років, сильно збільшують цифри в щомісячних платіжках за квартиру. Недобросовісні керуючі компанії, теплові втрати на трасах, регулярні аварії на комунікаціях, що відслужили свій вік - все це призводить до того, що різниця в платіжці за одне і те ж кількість квадратних метрів в старому і новому будинку може відрізнятися в 2-3 рази. Вигода тут очевидна, одного разу купуючи квартиру в новобудові, ви економите потім кожен місяць, і за рік ця сума виходить немаленькою.

Крім усього перерахованого нові будинки об'єднані красивими дворами, з безпечними дитячими майданчиками, великою кількістю крамничок і клумб. У більшості новобудов справи з паркуванням йдуть краще, ніж навколо будинків старого фонду.

Стаття підготовлена ​​за участю Центру Новостроек http://www.cvrn.ru/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online