На вимогу кредиторів Волзький соціальний банк оголошений банкрутом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Самарі арбітражний суд встав на сторону кредиторів і оголосив комерційний банк «Волзький соціальний банк» банкрутом. Оскаржити рішення арбітражного суду можна протягом місяця. Також судом винесено рішення про призначення конкурсного керуючого, в якості якого обрано Агентство зі страхування вкладів.

Згідно з наданими тимчасовою адміністрацією даними від клієнтів банку прийнято понад 2 тисячі заяв від вкладників банку з вимогою про страхове відшкодування Згідно з наданими тимчасовою адміністрацією даними від клієнтів банку прийнято понад 2 тисячі заяв від вкладників банку з вимогою про страхове відшкодування. Також введеної адміністрацією було встановлено, що з банку зникли оригінали понад 500 кредитних договорів, сума яких становить близько 1.3 млрд. Руб. Крім того, було встановлено, що в банку відсутні кредитні досьє. Раніше тимчасова адміністрація доручила Ощадбанку Росії виконати перед вкладниками зобов'язання збанкрутілого банку.

Нагадаємо, 2 грудня 2013 року Банк Росії позбавив кредитну організацію банківської ліцензії та заборонив здійснювати банківську діяльність. До цього моменту фінансова організація кілька разів припиняла свою діяльність. На той момент вартість активів банку оцінювалася в більш ніж 1.8 млрд. Руб., А заборгованість перед кредиторами складала більше 4 млрд. Руб.

терміново потрібна консультація по кредитах ? Перейдіть по посиланню і задайте питання нашим юристам.

При використанні матеріалів сайту активне посилання на kredit-otziv.ru обов'язкове.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online