Мережа "Вірний" оштрафована за порушення закону «Про протидію корупції»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8043 перегляду

ТОВ «Союз Святого Воїна Іоанна» і його керівник оштрафовані в загальній сумі на 120 тисяч рублів за порушення при прийомі на роботу колишнього держслужбовця.

Організація, що отримала штраф, управляє мережею магазинів «Вірний» Організація, що отримала штраф, управляє мережею магазинів «Вірний». Як випливає з повідомлення на сайті прокуратури Москви , З'ясувалося, що в травні 2015 року в штат компанії був прийнятий колишній співробітник управління економічної безпеки і протидії корупції УМВС Росії на посаду інспектора служби по боротьбі з розкраданнями. Відповідно до чинного законодавства, роботодавець повинен був повідомити про укладення трудового договору з колишнім держслужбовцям протягом 10 днів.

«За результатами перевірки прокурор порушив відносно ТОВ« Союз Святого Іоанна Воїна »і його керівника дві справи про правопорушення за статтею 19.29 КоАП РФ (незаконне притягнення до трудової діяльності колишнього муніципального або держслужбовця)», - йдеться в повідомленні служби.

Мережа «Вірний» розвивається одним із засновників «Пятерочки» - Андрієм Рогачова. Рітейлер переживає не найкращі часи - на початку року з'явилися повідомлення про продаж близько 30 магазинів мережі. Хоча власник заперечував плани щодо позбавлення від неефективних точок, в X5 Retail Group підтвердили, що п'ять магазинів в СЗФО перейшли в їх власність. На сьогоднішній день на офіційному сайті в розділі новини тільки одна строчка - «Новин немає!».

Retail.ru

Поділитися публікацією: Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online