Водопровід і каналізація на кухні або як не треба робити каналізацію на кухнях

  1. Як зроблена підводка води і каналізація на цій кухні
  2. Де проклали внутрішній водопровід до мийки і каналізацію для відведення стічних вод?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні стає модно мати у своєму розпорядженні кухонну мийку біля вікна і не біда, що каналізацію і водогін доведеться тягнути через всю кухню. Нинішні дизайнери поїздивши по світу і подивившись зарубіжні серіали про долі відчайдушних домогосподарок вже не мислять нормальної кухні без мийки біля вікна. Звичайно, приємно мити посуд і дивитися що відбувається на Беверлі-Хіллз або Вістерія Лейн. У штатах, де все домогосподарки живуть в окремих будинках, це вже прийнято давно, ще з тих пір, як жінки стали виконувати роль спостерігача на Дикому Заході. Ну, не дарма ж вона посуд миє, нехай і за червоношкірими поглядає.

Вестернізація, як і глобалізація, не може обійти стороною і кухні дорогих росіян. Так в переробці «Нова їдальня зі старим натюрмортом» дизайнери Квартирного питання, сестри Сундукова зробили цілком оригінальний проект 10 метрової кухні. У їхньому проекті теж мийка біля вікна. Пора, напевно, вже і давно, москвичам та й всім росіянам переходити на таку систему водопостачання і каналізації на кухні. Що ж, давайте подивимося

Як зроблена підводка води і каналізація на цій кухні

А технічних деталей ми і не побачимо. Їх в телепередачі просто не показали. Напевно, все ж хтось із режисерів зрозумів, що вже досить штраб в несучій стіні під кухонний стіл. Адже для його монтажу взяли металевий куточок (як мінімум 40 мм) і під його кріплення роздовбали стіну. З урахуванням того, що арматура, як правило, прихована захисним шаром бетону в 2 см, її могли порізати, тим самим легко і невимушено значно послабивши несучу стіну.
А технічних деталей ми і не побачимо

На фото видно глибокі штраби під металевий куточок для консольного столу. Нижні фото показують пристрій підведення води до мийки і слив.

Що видно? Між двома радіаторами вbдни труби підводки гарячого і холодного водопостачання і каналізаційний злив. Як і звідки вони з'явилися в цьому місці залишається тільки гадати. Хоча варіантів небагато. У підлозі? Значить рівень підлоги кухні підняли як мінімум на 40-50 мм, однак такий сходинки при вході в кухню господарів після переробки не було видно. У стінах? Ось це швидше за все. Значить все ж проштрабілі! Можна подивитися на подібні штраби, які робилися Квартирним питанням при установці кондиціонера .

А тепер питання.

Де проклали внутрішній водопровід до мийки і каналізацію для відведення стічних вод?

Фото перенесення мийки з каналізацією і підведенням води
Фото перенесення мийки з каналізацією і підведенням води

Згідно діючих колись СНиПов ... Прокладка внутрішніх каналізаційних мереж не допускається: під стелею, в стінах і в підлозі .... А Постанова від 8 лютого 2005 р N 73-ПП про Обмеження на заходи з перебудови приміщень у житлових будинках?

Ну ладно, БНіП вже давно скасували, щоб не обтяжувати будівельників зайвою бюрократизацією. Про Постанова згадують, тільки після обвалень. наприклад, Перепланування по голові

А як щодо здорового глузду? Тут в прямому сенсі рубають сук, на якому сидять. Тобто труби холодної і гарячої води, каналізаційну трубу теж проклали в штрабі в стіні. Зіставивши навіть мінімальні діаметри цих труб і склавши їх разом, отримуємо глибину штраби на половину стіни.

Тобто при такій технічної диверсії, будь-яка будівельна експертиза просто впаде в ступор. А для чого ж потрібні несучі стіни, якщо їх так легко і невимушено ріжуть з показом на всю країну? Така вольниця вже не перший раз показана в бувальцях Квартирного питання.

Судячи з таким передачам, складається враження, що в дизайні Квартирного питання головне не функція, а картинка. Дизайнерки так і хочеться сказати словами Кирилова Ю.В. - Ваш дизайнерський задум без злого умислу, схожий на дитячий вимисел.

Відеопародія на дизайн Діани Балашової

Що видно?
У підлозі?
У стінах?
Де проклали внутрішній водопровід до мийки і каналізацію для відведення стічних вод?
А Постанова від 8 лютого 2005 р N 73-ПП про Обмеження на заходи з перебудови приміщень у житлових будинках?
А для чого ж потрібні несучі стіни, якщо їх так легко і невимушено ріжуть з показом на всю країну?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online