Володимир Володимирович Маяковський




Мій вірш працею громаду років прорве і з'явиться вагомо, грубо, зримо, як в наші дні увійшов водопровід, спрацьований ще рабами Риму.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Маяковскоій в спогадах сучасників, Біографія В. В. Маяковського, Оточення В. В. Маяковського, Пам'ятні місця В. В. Маяковського) 1 963 Лавут П.І. Маяковський, їде по Союзу Спогади П. І. Лавут 'Маяковський їде по Союзу' присвячені останнім рокам життя поета. Це захоплююча розповідь про поїздки Маяковського по Союзу з 1926 по 1930 рік. П. І. Лавут - організатор виступів В. В. Маяковського. У своїй книзі, насиченою цінних фактичним матеріалом, він розповідає про кипучої суспільно-публіцистичної діяльності поета. Книга дає яскраве уявлення про те, який вплив справили поїздки по Союзу на творчість Маяковського.


(Маяковскоій в спогадах сучасників, Біографія В. В. Маяковського, Пам'ятні місця В. В. Маяковського) 1989 Коркін В.Д. Маяковський на Красній Пресні 'Про Маяковського всяка, навіть найменша деталь не може виявитися непотрібною', - відзначав Н. П. Смирнов-Сокольський. Написана за достовірними свідченнями біографії поета і на основі різних спогаді його родичів, найближчих друзів і соратників, ця книга дає яскраве уявлення про те, як колишня Пресненська застава Москви стала для Володимира Маяковського живим джерелом його могутньої поетичної сили. Вона знайомить читачів з багатьма пам'ятними місцями Червоної Пресні де бував, жив і працював поет в роки революційного підйому і в післяжовтневий період. Активна громадська діяльність В. В. Маяковського була нерозривно пов'язана з молодіжною печаткою і з комсомолом, про що розповідається в спогадах автора та інших ветеранів Краснопресненській комсомолії. Розрахована на широке коло читачів.


(Твори В. В. Маяковського) 1978 Маяковський В.В. Зібрання творів у дванадцяти томах. Том 12 Дванадцятого тому увійшли статті, замітки, виступи (1928-1930), листи до рідних, документи про Маяковського.


(Твори В. В. Маяковського) 1978 Маяковський В.В. Зібрання творів у дванадцяти томах. Том 11 В одинадцятий том увійшли статті, замітки, виступи (1913-1928).



Біографія відомого радянського поета, творчість якого ознаменувала початок нової епохи розвитку російської та світової поезії.

джерело:
Михайлов А.А. 'Маяковський' - Москва: Молодая гвардия, 1988 - с.558



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online