5 відомих фільмів з Володимиром Машковим

Володимир Машков почав зніматися в кіно раніше, ніж отримав диплом артиста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 листопада народному артисту Росії Володимиру Машкову виповнюється 50 років . Зараз непросто повірити в те, що його кінокар'єра могла і не скластися. Адже майбутню зірку екрану двічі виключали з навчальних закладів - Новосибірського театрального училища і Школи-студії МХАТ. Виною тому, швидше за все, імпульсивний характер, який Машков успадкував від бабусі-італійки. Але зірки виявилися прихильні до талановитому юнакові. Тому зніматися в кіно він почав раніше, ніж отримав диплом артиста, в тому ж МХАТі, до речі.

У день ювілею Володимира Машкова портал «7Дней.ru» вирішив згадати найвідоміші фільми з його участю.

«Американська дочка»

У 1995 році в прокат вийшов фільм Карена Шахназарова «Американська дочка». Одну з головних ролей у ньому зіграв Володимир Машков . Його герой потрапив в непросту життєву ситуацію: дружина відвезла маленьку дочку в Америку. Через кілька років батько малятка вирішив зустрітися з дочкою, але зустрів нерозуміння з боку колишньої дружини.

Герой Машкова планував відвезти дитину в Росію. Але по дорозі додому їм довелося ховатися від поліції. Втеча не вдалася - дівчинку повернули матері, а батька-викрадача за рішенням суду відправили відбувати покарання в американську в'язницю.

Фільм завершується практично на фантастичній ноті: в тюрму прилітає вертоліт, яким керує маленька дівчинка - дочка головного героя.

Володимир Машков у фільмі «Американська дочка» У фільмі «Злодій» Володимир Машков зіграв красеня офіцера

Цього разу вже вона його краде, щоб повернутися з татом в Росію - до бабусі.

«Злодій»

У цьому фільмі Володимир Машков зіграв роль красеня-офіцера, який представлявся дуже просто - Толян. Але за привабливою зовнішністю ховалося щось інше.

Герой Машкова дуже легко ставився до життя. За сюжетом в поїзді він познайомився з молодою жінкою Катею і її сином, спокусив Катю, жив в її кімнаті в комуналці і в цілому поводився як батько сімейства.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online