Метро в Києві 28 серпня буде працювати на годину довше

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 серпня 2018, 16:16 Переглядів: 27 серпня 2018, 16:16 Переглядів:   Фото: Олександр Яремчук   У столиці в зв'язку з проведенням футбольного матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Динамо (Київ) - Аякс (Амстердам) 28 серпня, з 21

Фото: Олександр Яремчук

У столиці в зв'язку з проведенням футбольного матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" (Київ) - "Аякс" (Амстердам) 28 серпня, з 21.00 до 22.00 вводиться особливий режим роботи трьох станцій - "Олімпійської", "Палацу спорту" і "Площі Льва Толстого", повідомляє Київський метрополітен.

Зокрема:

  • станція метро "Олімпійська" буде повністю закрита;
  • станція метро "Площа Льва Толстого" закривається на вхід;
  • станція "Палац спорту" закривається на вихід.

Крім того, можливе обмеження входу на ці станції після 23:00.

Також повідомляється, що 28 серпня київський метрополітен працюватиме на годину довше. Останній поїзд відправлятиметься з кожної станції в різний час, з центру міста - близько 1:15.

Додаткова година роботи додається до звичайного розкладу кожній станції, розташованого на вході і на платформі.

Нещодавно в Києві знову заговорили про ідею у ставити в підземці нові табло з відліком часу до прибуття поїзда . Проект рішення за нововиявленими табло кілька днів тому був зареєстрований в Київраді.

Крім того, в минулому році в підземці почали активно переходити на більш сучасні системи оплати проїзду, з'явилася станція, на якій немає касирів, а один модний бренд зняв рекламний ролик, який в мережі називають одним з найкрасивіших у 2017 році . На цей рік також чимало планів: в підземці будуть будувати нові станції, а старі стануть доступнішими для маломобільних пасажирів. Сайт "Сегодня" дізнався, що очікує метрополітен у 2018 році .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Києві завтра зміниться робота метро: роботу трьох станцій обмежать, а поїзди будуть ходити на годину довше". інші транспорт дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online