вакансії: медсестра, Чувашія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1-10 з 13

За на сторінці, сортувати по

Чебоксари

Асистувати лікарю - стоматологу Асистувати лікарю - стоматологу. Вести документацію. Дезінфекція, стерелізація інструментів. Позмінний графік. Соц пакет. ВІД 23000

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ШУМЕРЛІНСКІЙ ЗАВОД СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ АВТОМОБІЛІВ" - Чувашія

Обов'язки: Посадові обов'язки згідно з посадовою інструкцією організації Кваліфікація: Відповідальність, старанність, комунікабельність Обов'язки: Посадові обов'язки згідно з посадовою інструкцією організації Кваліфікація: Відповідальність, старанність, комунікабельність. Досвід роботи вітається. Що ми пропонуємо вам: Збережене робоче ... 11280 РУБ.

ТУРБОТА, ТОВ - Чебоксари

Умови: робота з проживанням безкоштовне житло для іногородніх співробітників (пансіонати в Москві, розглядаємо з інших міст) безкоштовне 5-ти разове харчування уніформа працевлаштування і заселення в день звернення безкоштовне навчання бонусні програми Умови: робота з проживанням безкоштовне житло для іногородніх співробітників (пансіонати в Москві, розглядаємо з інших міст) безкоштовне 5-ти разове харчування уніформа працевлаштування і заселення в день звернення безкоштовне навчання бонусні програми ... 40000 - 45000 РУБ. / МЕС.

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ ПО Чуваська Республіка - Чебоксари

Обов'язки: Якісно і своєчасно виконувати покладені на нього функції відповідно до вимог Обов'язки: Якісно і своєчасно виконувати покладені на нього функції відповідно до вимог. Вимоги: СС / обр. - "Лікувальна справа", "Сестринська справа" та сертифікат за спеціальністю "Сестринська справа в педіатрії", відсутність судимості. Що ми ... 11280 РУБ.

ЧУВАСЬКА РЕСПУБЛІКА

медсестри відділення стаціонару не менше 1 року ... медсестри відділення стаціонару не менше 1 року. Additional info: - старша медична сестра відділення стаціонару ... ВІД 40000 ДО 45000

БЮДЖЕТНА УСТАНОВА Чуваської Республіки "РЕСПУБЛІКАНСЬКА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" МІНІСТЕРСТВ - Чебоксари

Сестринська справа в педіатрії, наявність сертифіката Організація сестринської справи вітається ... "Сестринська справа в педіатрії", наявність сертифіката "Організація сестринської справи" вітається. Досвід роботи на посаді старшої медсестри відділення стаціонару не менше 1 року. Умови ...

БЮДЖЕТНА УСТАНОВА Чуваської Республіки "РЕСПУБЛІКАНСЬКА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" МІНІСТЕРСТВ - Чебоксари

Ваші завдання: Своєчасно і якісно виконує профілактичні і лікувально-діагностичні процедури, призначені лікарем Ваші завдання: Своєчасно і якісно виконує профілактичні і лікувально-діагностичні процедури, призначені лікарем. Наші вимоги: Сертифікат, спеціаліста за спеціальністю "Сестринська справа в педіатрії". Мед. кн. Контактна особа: Коннова Марія ... 20000 РУБ.

КК СОЦІАЛЬНІ СИСТЕМИ - Чебоксари

Найбільша мережа пансіонатів для літніх людей в Росії Ооо Уксс запрошує співробітників на роботу вахтовим методом Найбільша мережа пансіонатів для літніх людей в Росії Ооо "Уксс" запрошує співробітників на роботу вахтовим методом. Заробітна плата без затримок. Заселення в день звернення Ми - прямий роботодавець Умови: - Робота вахтовим методом. Або 1 міс. / 1 тижня. (2 ... 36000 - 38000 РУБ. / МЕС.

ТУРБОТА, ТОВ - Чебоксари

Умови: безкоштовне житло для співробітників на території пансіонату (робота з проживанням) безкоштовне 5-ти разове харчування уніформа працевлаштування і заселення в день звернення безкоштовне навчання бонусні програми можливість вибрати зручний графік роботи Умови: безкоштовне житло для співробітників на території пансіонату (робота з проживанням) безкоштовне 5-ти разове харчування уніформа працевлаштування і заселення в день звернення безкоштовне навчання бонусні програми можливість вибрати зручний графік роботи ... 40000 - 45000 РУБ. / МЕС.

БЮДЖЕТНА УСТАНОВА Чуваської Республіки "РЕСПУБЛІКАНСЬКА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" МІНІСТЕРСТВ - Чувашія

Сестринська справа в педіатрії, наявність сертифіката Організація сестринської справи вітається ... "Сестринська справа в педіатрії", наявність сертифіката "Організація сестринської справи" вітається. Досвід роботи на посаді старшої медсестри відділення стаціонару не менше 1 року. Умови ... 40000 РУБ.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online