Шукач | "Бик" на Криворізькій трасі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оцінка: 0/0 учасників / 0 рекомендації / (+0) (-0) якість

На Криворізької трасі, недалеко від Дніпродзержинської розвилки, є скульптура бика. Історичної та культурної цінності він не становить, але став помітним об'ектомдля всіх, хто їде по цій дорозі. А зазначає він собою всього лише собою поворот до Інституту тваринництва НААУ.

Інститут тваринництва центральних районів Національної академії аграрних наук України - один з центрів сільськогосподарської науки з питань тваринництва на Наддніпрянщині.

Метою діяльності Інституту є наукове забезпечення вирішення найважливіших завдань селекції, відтворення, годування і технології утримання сільськогосподарських тварин і сприяння розвитку науково-технічного потенціалу виробництва, забезпечення його ефективного використання.

Історія Інституту бере початок з 1968 року, коли на базі учхоза "Сухачівка" була організована дослідна станція тваринництва Дніпропетровського сільськогосподарського інституту, яка в 1975 році була перетворена в Дніпропетровську державну дослідну станцію тваринництва Мінсільгоспу України. У 1981 році станція була реорганізована в Дніпропетровська філія Українського НДІ розведення і штучного осіменіння ВРХ. З 1991 року філія перетворений в Інститут тваринництва центральних районів УААН.

Детальніше про інститут см. На сайті інституту .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online