Ремонт магазинів, торгових приміщень

  1. Фото по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У наше століття жорстокої конкурентної боротьби серед підприємств торгівлі за клієнта одним з вагомих аргументів є грамотно виконаний ремонт магазину, торгового центру, бутика і т У наше століття жорстокої конкурентної боротьби серед підприємств торгівлі за клієнта одним з вагомих аргументів є грамотно виконаний ремонт магазину, торгового центру, бутика і т.д.

Ось давайте поговоримо як грамотно зробити ремонт магазину в Києві. Відразу давайте домовимося що розмова йде саме про ремонт магазину, а не про будівництві нового.

Перво наперво слід визначитися, що ми маємо і що хочемо з цього отримати.

Якщо у вас орендоване приміщення або з якихось причин ви не хочете вкладати великі суми в ремонт магазину - тоді робіть косметичний ремонт . Найчастіше справа обмежується освіженням стін і стелі, і настиланням нового покриття підлоги. Але навіть при самому мінімальному бюджеті слід звернути увагу на стан мереж (вода, електрика, каналізація), вікна, двері.

Якщо приміщення Ваше власне або Ваші витрати може компенсувати орендодавець, то слід подумати про більш значних вкладеннях в ремонт магазину в Києві. Перш за все слід задуматися про капітальному ремонті торгового приміщення під Ваші потреби. Адже найчастіше спочатку ми маємо справу з непристосованими приміщеннями (колишні квартири, офіси і т.д). Тому бажано починати з проекту. досвідчений проектувальник грамотно запроектує перепланування приміщення, зробивши максимальної торгову площу, вдало розставить торгове обладнання тощо

Ще більше важлива роль проектувальника при реконструкції магазина, коли доводиться формувати фасад будівлі і вписувати його в діюча будівля. Самодіяльність господаря тут не дуже вітається, тим більше магазини все одно доведеться здавати в експлуатацію.

При закладці оздоблювальних матеріалів на ремонт магазину Київ, слід керуватися не тільки естетичним вибором, але і практичним. Для підлоги краще застосувати керамограніт або комерційний лінолеум. Для стін - склошпалери або шпалери під фарбування.

Серйозно слід віднестися при ремонті магазину до питань освітлення. Грамотно розташовані світильники і висвітлять приміщення залу і не заберуть багато електроенергії.

Ну, а найголовніше - це грамотний підбір виконавців. Пам'ятайте, що після ремонту магазину Київ, його доведеться здавати в експлуатацію. А для цього потрібно підписи сертифікованої будівельної фірми . Тому вже на етапі планування робіт по ремонту магазинів думайте про це.

Вдалого ремонту.

З повагою,
директор будівельної фірми "Моріон"
Черкун Олександр Володимирович

Фото по темі

Інші наші роботи

З вартістю виконуваних нами робіт ви можете ознайомитись в розділі Прайс лист

Зразки наших робіт можна подивитися в розділах сайту Фотоальбом і Відеоальбом


Косметичний ремонт Комплексний ремонт Євроремонт Косметичний ремонт Комплексний ремонт Євроремонт

від 1500 грн. за м.кв.

Виконується мінімальний обсяг робіт для того, щоб привести приміщення в житловий стан

  • Переклеювання або перефарбування шпалер
  • Перестилання лінолеуму
  • Сантехніка та електрика наводяться в стан робочого функціонування
  • Двері і вікна повинні нормально закриватися і відкриватися

вiд 2800 грн. за м.кв.

Виконується в більшості випадків згідно дизайн проекту

  • заміна комунікацій
  • перепланування приміщень
  • Штукатурка або обшивка стін гіпсокартоном
  • Стелі з гіпсокартону (2-х рівневі і вище)
  • Демонтаж підлог і подальша заливка стяжки
  • Пристрій теплої підлоги

Використовуються матеріали середньої і високої цінової категорії

Використовуються матеріали середньої і високої цінової категорії

від 3500 грн. за м.кв.

Склад робіт аналогічний комплексного ремонту, але передбачає використання матеріалів високої цінової категорії і ексклюзивних матеріалів, що, в свою чергу, вимагає більш ретельної роботи при підготовці поверхні і нанесенні фінішних оздоблювальних матеріалів


Подивитися всі ціни

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online