Експерт: на ринку первинної нерухомості головним трендом стала впевненість у забудовника

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про це в інтерв'ю виданню Фокус сказала експерт з нерухомості Ангеліна Деревльова, пише УНН.

"Покупці хочуть бути впевнені, що обраний ними житловий комплекс буде добудований. За обмеженого доступу до кредитів банків, стрибкоподібний попит і нестабільність національної валюти не всі девелопери впораються з завданням. З ринку підуть компанії, які до сих пір розраховують будувати винятково за рахунок залучених від покупців средств.Застройщікі повинні грамотно управляти фінансами і мати план Б ", - вважає експерт.

А.Деревлева підкреслила, що девелопер повинен мати "кризовий план", що, наприклад, полягеа в наявності резервного фонду, за рахунок якого забезпечується безперебійне фінансування будівництва.

Вона зазначила, що не всі компанії мають гроші на будівництво цілого будинку.

"Це під силу тільки найбільшим ігрокам.Сейчас ринок майже на 80% зосереджений в руках таких великих компаній, як" Київміськбуд "," Укрбуд ", UDP," Інтергал-буд "," Житлоінвестбуд-УКБ "," Геос ", КАН," ЛікоХолдінг "," Аркада "і" Столиця "", - вважає експерт.

Повний каталог новобудов Києва можна переглянути на ведуших порталах нерухомості України - country.ua, dom2000.com, lun.ua, agent.ua та інших. На цих же ресурсах публікуються відгуки про забудовників, які дозволяють зробити незалежний висновок про надійність інвестування в конкретний об'єкт нерухомості.

джерело: unn.com.ua

Можливо, Вам також буде цікаво

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online