Джеремі Хант змінив Бориса Джонсона на посаді міністра закордонних справ Великобританії

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10 липня 2018, 00:22 Переглядів: 10 липня 2018, 00:22 Переглядів:   Джеремі Хант, фото AFP

Джеремі Хант, фото AFP.

Джеремі Хант змінив Бориса Джонсона на посаді міністра закордонних справ Великобританії, повідомили в понеділок на Даунінг-Стріт. У понеділок Джонсон подав у відставку, пояснивши своє рішення відсутністю підтримки своєї позиції по Brexit.

"Королева була рада схвалити призначення високоповажного Джеремі Ханта в якості міністра закордонних справ і у справах Співдружності Націй", - йдеться в повідомленні Даунінг-стріт в твіттері.

Пост міністра охорони здоров'я замість Ханта зайняв Меттью Хенкок, який раніше обіймав інші посади в уряді Британії.

Джонсон напередодні проведення референдуму про вихід Британії з ЄС в 2016 році вважався одним з найпалкіших прихильників цієї ідеї. Він пояснив своє рішення покинути посаду відсутністю підтримки в уряді його ідей по Brexit.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Хант є членом Консервативної партії, він був міністром охорони здоров'я в першому і другому кабінеті Девіда Кемерона. Цю ж посаду він до сих пір в кабінеті Терези Мей. Крім того, 2010 по 2012 роки Хант був міністром культури, ЗМІ, Олімпійських ігор і спорту Великобританії.

Батько Ханта з 1985 по 1987 роки обіймав посаду командувача флотом британських ВМФ - одне з вищих звань в британському ВМФ. У 2009 році Хант одружився на китаянці Люсії Гуо, у них є син і дві дочки.

Нагадаємо, в понеділок двоє членів британського кабінету міністрів пішли у відставку у зв'язку із суперечками про умови Brexit. Свої пости покинули міністр у справах Brexit Девід Девіс і глава МЗС Борис Джонсон.

Девіса на посаді змінить Домінік Рааб .

Міністри подали у відставку у зв'язку з незгодою щодо планів економічних відносин Великобританії і ЄС після офіційного виходу країни з Євросоюзу.

План британського уряду передбачає збереження тісних економічних зв'язків і створення зони вільної торгівлі Британії з європейськими державами після її виходу з ЄС. Це суперечить позиції жорстких прихильників Brexit, які наполягають на введенні мит відповідно до тарифів СОТ.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Стало відомо ім'я нового міністра закордонних справ Великобританії". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online