Британія не перегляне візовий режим з Україною до виходу з Євросоюзу - МЗС України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тим часом директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев висловив надію, що українські дипломати зможуть «впритул підійти до питання візової лібералізації» з боку Британії. Тим часом директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев висловив надію, що українські дипломати зможуть «впритул підійти до питання візової лібералізації» з боку Британії

Ілюстрація REUTERS

Великобританія не переглядатиме візові відносини з Україною до свого виходу з Євросоюзу, відомого як Brexit.

Читайте також Катар спростив візовий режим для українців Про це директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев повідомив в інтерв'ю інтернет-виданню " ЕвроПравда ".

"Ситуація з британськими візами, яка існує зараз, навряд чи зміниться до березня 2019 року, тобто до тих пір, поки Британія не завершить вихід з ЄС", - сказав він.

За словами Погорельцева, до Brexit британська влада не займатимуться переглядом візових відносин з Україною.

«Ми отримали чіткий сигнал з цього приводу», - сказав Погорельцев.

"У той же час ми будемо думати і працювати з британськими колегами. І у мене є велика надія, що ми зможемо впритул підійти до питання візової лібералізації з боку Британії ", - зазначив дипломат.

Як повідомляв УНІАН, в липні 2017 року посол Великобританії а в Україні Джудіт Гоф заявляла, що уряд України має звернутися до уряду Великобританії з приводу можливості спрощення візового режиму.

20 вересня 2017 британський міністр у справах Європи і Америки сер Алан Данкан визнав, що візовий режим з Великобританією для громадян України є незадовільним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online