Бородіна і Терьохін проводять романтичну відпустку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 12 серпня, «Татар-інформ»). Ксенія Бородіна зовсім недавно розповідала, що розчарувалася в своєму нареченому Михайла Терьохіна , І тому вирішила з ним розлучитися. Друзі парочки були впевнені, що друзями вони залишитися не зможуть. Судячи з чуток, Терьохін так не знайшов роботу і навіть обіцяв повернутися на проект, щоб помститися своїй коханій, яку дорікнув в лицемірстві і жадібності.

Не минуло й двох місяців з моменту розставання, як парочка знову разом. Однак на цей раз вони не стали афішувати своє примирення, щоб знов не піддатися глузуванням публіки. Про те, що закохані разом, продемонструвала Олена Бушина - подруга Бородіної і колишня учасниця "Дому-2" . Вона організувала невелику вечірку на честь дня народження свого сина і, природно, запросила на нього Марусю. Дівчинка прийшла не тільки з мамою, але і з "татом" і виглядала дуже задоволеною і щасливою. Вираз облич Михайла і Ксюши говорило саме за себе. "Голубки" знову живуть в мирі та гармонії.

тепер Терьохін і Бородіна перестали приховувати, що знову разом, але стосунки поки афішувати не поспішають. Прихопивши з собою дітей від попередніх шлюбів - Марусю і Данила, закохані відправилися на відпочинок до теплого моря. У парочки поки немає спільних фотографій - лише пара знімків з нижньою білизною.

Ольга Бузова схожа на свекруху як 2 краплі води (фото)

Бородіна і Терьохін зустрічаються таємно від оточуючих (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online