«Ми тримаємо своє слово, тому газ, вода і електрика є в селищі« Умирзая »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

25.07.2016

До кінця серпня діє спеціальна акція - 45 тис. Рублів за сотку в селищі «Умирзая»

Всього півгодини їзди по трасі Казань - Атабаева відокремлює вас від тихого зеленого куточка. Котеджне селище «Умирзая», створений для сімейних, активних людей, які хочуть жити і ростити своїх дітей в атмосфері комфорту, дружелюбності і затишку, розташований в мальовничому місці злиття в поєднанні з відмінною транспортною доступністю, що робить його неповторним і бажаним місцем для любителів заміського життя і риболовлі.

Котеджне селище «Умирзая», створений для сімейних, активних людей, які хочуть жити і ростити своїх дітей в атмосфері комфорту, дружелюбності і затишку, розташований в мальовничому місці злиття в поєднанні з відмінною транспортною доступністю, що робить його неповторним і бажаним місцем для любителів заміського життя і риболовлі

«МАЙЖЕ ВСІ ДІЛЬНИЦІ ПРОДАНО!»

Що потрібно людині для щастя? Відповідь на це питання спробували знайти в компанії ТОВ «ДК« МІК », створюючи котеджне селище« Умирзая ». 103 гектара в одному з найбільш екологічно чистих районів - Лаишево - стали справжньою оазою заміського життя. Найчистіше повітря і мальовничий вид від злиття Ками і Меши навряд чи когось залишить байдужим. Близькість Волзько-Камського заповідника і Куйбишевського водосховища в поєднанні з відмінною транспортною доступністю робить селище «Умирзая» неповторним і бажаним місцем для любителів заміського життя і риболовлі.

«Майже всі ділянки в« Умирзая »вже продані, - зазначив директор ТОВ« МІК »Айдар Идрисов. - Люди активно будуються і вибирають « Умирзая »Як один з оазисів заміської нерухомості, адже від міста недалеко, доглянута прибережна зона, розвинена інфраструктура, хороша дорога і милі сусіди. Зазначу, що ми продаємо тільки ділянки, без підряду. Ми не хочемо вирішувати за людей, в яких будинках їм жити, тим більше це відразу позначиться на вартості, а дорога нерухомість цікава далеко не всім. Проте, не дивлячись на дуже привабливу ціну, у кожної ділянки є газ, вода і електрика. Це обов'язкова умова".

Вартість і правда приваблива, зараз діє спеціальна акція, в рамках якої сотка обійдеться вам всього в 45 тисяч рублів! Примітно, що ТОВ «ДК« МІК »акредитовано в усіх провідних банках регіону, що дозволить придбати заповітні сотки в кредит на приємних умовах.

Найбільш «солодкі» ділянки розташовані всього в 600 метрах до берега, максимальна відстань до водойми - 2 кілометри. Йти до води кілька хвилин.

«Проекту« Умирзая »вже кілька років, і за цей час нам вдалося якісно опрацювати питання з інфраструктурою: є магазин, дитячий майданчик, зручний підхід до води, - підкреслив Идрисов. - Ви можете влітку рибалити, кататися на гідроциклі, човні, водних лижах, а взимку на замерзлій Меше можна спробувати встати на ковзани або підкорити замерзлу річку на снігоході ».

Ще одні плюс селища «Умирзая» - поруч ніяких промислових підприємств. Для тих, хто хоче вирватися з галасливого, запорошеного міста і насолодитися природою, хоча б на вихідних, це ідеальне місце.

Для тих, хто хоче вирватися з галасливого, запорошеного міста і насолодитися природою, хоча б на вихідних, це ідеальне місце

«ЦЕ МІСЦЕ СХОЖЕ НА КАЗКУ!»

Приділено особливу увагу безпеці: селище по периметру обгороджена, є вхідна група з повноцінним постом охорони. До «Умирзая» підведена асфальтована дорога, всередині самого селища лежить щебінка. Поруч з ним густий ліс, куди можна відправитися збирати гриби і ягоди. Всього в «Умирзая» залишилося менше 100 ділянок по «солодкої» ціною.

«Одне з наших головних переваг - репутація. Ми давно на ринку і змогли реалізувати кілька великих проектів. Ми продовжуємо тримати таку високу планку, і попереду у нас ще кілька великих проектів, які, на наш погляд, будуть затребувані », - зазначає Идрисов.

Про те, де саме компанія «МІК» реалізує нові проекти, докладно розповів директор ТОВ «МІК»: «В Зеленодольськ районі ми почали продаж в селищі« лісове озеро », Це продовження селища« Великі Ключі ». Це Раифский заповідник, в 11 кілометрах від кордонів Казані по трасі М7. Всього в цих краях 33 озера. 3 з них в крокової доступності. Відверто кажучи, це місце більше схоже на казку! Настільки багатогранна і надзвичайна тут природа. Якось навіть недоречно говорити про екологію, адже тут взагалі, крім природи і нашого селища, нічого немає. Всього планується 900 ділянок за дуже привабливою ціною 290 тисяч рублів за 6 соток, і це включає підведені комунікації. Звичайно, поки ще всі сфери доведені до розуму, але це питання ми закриємо найближчим часом. Також ми знайшли спосіб обійти затор на Горьківському шосе і плануємо побудувати з'їзд з траси М7 прямо в «Лісове озеро». Отже, інфраструктура буде доведена до розуму, що дозволить кожному городянину зрозуміти, де починається справжня природа. Спів птахів, шум листя, незвичайні по красі світанки і заходи мало кого залишать байдужими ».

Ще один великий проект компанія «МІК» запустила в Пестречінском районі.

«Також у нас стартував продаж в селищі« Сосновий бір », - зазначив Идрисов. - Всього в продажу буде 1,5 тисячі ділянок, а вартість за 6 соток починається з 240 тисяч рублів! Головна перевага - навколо селища густий сосновий ліс, який у більшості ділянок починатися буде з заднього двору. Лісовий масив на території селища максимально збережено в незайманому вигляді. Густий сосновий ліс стає тим самим загальним елементом в створенні гармонійного ландшафту всього селища.

Впевнені, що зелені живі масиви дозволять вам створити шматочок особистої, захищеної від сторонніх поглядів території. Ну і, звичайно ж, користь. Навряд чи можна переоцінити дари природи, основним з яких можна по праву вважати збагачений кисень. Справжня розкіш для жителів мегаполісу ».

Мабуть, тема заміської нерухомості стає все більш актуальною для городян, адже багато хто з них живуть і працюють в різних кінцях міста, що безпосередньо позначається на тимчасових витратах, які вони терплять кожен день. Вибравши заміську нерухомість ближче до своєї роботи, ви прямим чином впливаєте на своє життя. Адже це одне задоволення - прокидатися зі співом птахів, не думати про те, куди б з'їздити на вихідні, забути про проблеми з паркуванням і, найголовніше, жити в екологічно чистому місці, де ваш організм буде краще і швидше відновлюватися після важких робочих буднів.

На правах реклами

Адреса: Казань, п роспект Перемоги, 18б

Телефон: (843) 224 99 99

«Умирзая»: www.umyrzaya.ru

«Лісове озеро»: www.lo-mik.ru

«Сосновий бір»: www.sb-mik

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online