Кременчуцько-французька «лав сторі»: любов за гроші і життя в машині на вулиці

  1. Тетяна і її любов. До грошей, ні до Тьєррі
  2. Що робити далі?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пригоди одного француза, полюбив Україну   Його звуть Боккаж Тьєррі Жан Люсьєн

Пригоди одного француза, полюбив Україну

Його звуть Боккаж Тьєррі Жан Люсьєн. Він каже, що закохався в Україну дуже давно, а приїхав сюди в листопаді 2017 року. Їхав він з позитивними думками, почуттями любові і надіями на світле майбутнє в Україні. У Кременчуці. З Тетяною. З дамою серця, як він вважав, месьє Боккаж познайомився кілька років тому в інтернеті. Француз полюбив кременчужанку і вважав, що її почуття взаємні, адже в листуванні вона йому про це говорила. Тьєррі вирішив кинути у Франції все: свої патенти, роботу і його підприємство і поїхати до Тетяни. Перетнув кордон він на власній машині, потім доїхав до Києва, а далі - до Кременчука.

Однак любов не склалася, і ось уже тривалий час месьє Боккаж живе на вулицях міста в своїй машині. Про Тьєррі нам розповіли наші читачі, під офісом яких і оселився француз. Щоб поспілкуватися з ним, нам потрібен був перекладач, так як ні російської, ні української, ні навіть англійської месьє Боккаж не знає. Як виявилося, знайти людину, яка знає на відповідному рівні французький в Кременчуці не так-то просто. Величезне спасибі від «Кременчуцького Телеграфа» Олені Резніченко, старшому викладачеві Кременчуцького національного університету ім. Остроградського, яка погодилася допомогти нам. Саме завдяки їй, Тьєррі зміг розповісти свою історію.


Тетяна і її любов. До грошей, ні до Тьєррі

- Коли я приїхав до Кременчука, вона жила тут. Я витрачав багато грошей на цю жінку. Вона вимагала гроші постійно ... манікюр, педикюр, гроші, гроші, гроші. І я платив, платив, платив. І тут лопнув мій банк. Банкір вкрав всі гроші, і я став банкрутом. Тетяна сказала: «Немає грошей, бай-бай Тьєррі». На цьому вся любов закінчилася. Вона сказала, що любить свого шефа. Нібито вона працювала в Польщі, і ось вона любить цього польського шефа, бо у нього є гроші. І я відповів: «Якщо ти любиш гроші, значить, у тебе немає серця, значить, можеш їхати».

Тьєррі вважає, що всі українці, які залишають нашу країну, переїжджаючи в Польщу - безсердечні. Чому він так думає ми розповімо трохи пізніше ...


Що робити далі?

Разом любов тривала 4 місяці. Тьєррі виїхав з квартири, яку знімав, і став жити в машині. Месьє Боккаж працював в одному з ресторанів Кременчука, щоб заробити хоч якось на життя. Там він спочатку випікав піци, але через проблеми з мовою його перевели в помічники кухаря. Також він працював посудомийником. Саме в ресторані він познайомився зі Світланою. Але про неї трохи пізніше. З роботою у нього не склалося через його проблем з поліцією. Як говорить сам Тьєррі, його підгодовує вся вулиця, на якій він живе у своїй машині. Йому стукають у вікно, приносять поїсти. Він ходить в офіси заряджати телефони і вже обзавівся другом Філіпом, який трохи знає французьку.

Трохи пізніше ви дізнаєтеся про те, як пов'язані Боккаж Тьєррі Жан Люсьєн, пиво, тайський бокс і кременчуцька поліція. І звичайно ж, не обійдеться без нової любові.

Друга серія: Француз Боккаж Тьєррі, пиво, тайський бокс і кременчуцька поліція

Що робити далі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online