Біля омської школи бомжі лякають дітей, напиваючись і бігаючи за ними - ФОТО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Аварійний Омськ

Батьки стурбовані за долю дітей, що ходять в школу по дорозі, що пролягає поруч з житлом бездомних.

Жителі Омська обурені: біля однієї зі шкіл в Чкаловському селищі бомжі влаштували собі лежбище на теплотрасі. Батьки в соцмережах повідомили про проблему, яка існує біля школи №45 в будинку № 4А по вулиці Товстуха.

Причому не просто тихо і мирно живуть собі на трубах, але лякають дітей, що йдуть в школу і з неї по дорозі, що пролягає поруч з куточком бездомних. За словами батьків, бомжі регулярно напиваються, бігають за дітьми, випрошують гроші.

Стурбовані батьки уточнюють, що лежбище бездомних існує вже котрий рік. Періодично бомжі зникають, але не більше, ніж на кілька тижнів, однак незмінно завжди повертаються на це ж місце.

Омичи безнадійно поскаржилися, що виходу не бачать: поліція довго їх тримати у себе не буде, медики відвезуть в ЛШМД №2 на пару днів, а адміністрація міста може вирішити проблему лише купівлею квартир для бездомних. Городяни пропонують незадоволеним батькам підселити бомжів до себе, щоб вони не лякали дітей.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online