Куди поїхати з дитиною влітку?

  1. Болгарія
  2. Туреччина
  3. Греція
  4. Кіпр
  5. Єгипет
  6. Хорватія
  7. Чорногорія
  8. Канари

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сімейний відпочинок влітку дарує безліч позитивних емоцій і відновлює сили на весь рік. Але куди поїхати влітку, щоб відпустку всім сподобався і був однаково цікавий для всіх членів сім'ї? Пропонуємо розглянути найбільш популярні напрямки для літнього відпочинку з дітьми.

Болгарія

Тури в Болгарію - прекрасний варіант для літнього відпочинку з дітьми. Температура повітря дозволяє відпочивати тут вже в травні, але вода починає прогріватися до + 22⁰C тільки влітку. З червня по серпень температура повітря в середньому становить + 25 + 27⁰C, у вересні тепла погода триває з незначним зниженням температури на 1-2 градуси. Відпочинок з дітьми в Болгарії хороший також тим, що акліматизація у дітей тут практично відсутня, адже навколишнє середовище не дуже відрізняється від тієї, до якої звик дитина вдома. Кращі готелі для відпочинку з дітьми в Болгарії можна знайти відразу на декількох курортах та вибрати з них найбільш підходящий.

Туреччина

В тури в Туреччину можна вирушати вже в травні. Температура повітря в цьому місяці становить + 25 + 27⁰C, а води + 19 + 21⁰C. Влітку повітря прогрівається до + 33 + 38⁰C, а вода - до + 23 + 27⁰C. У вересні спека спадає, але повітря і вода ще довгий час залишаються комфортними для відпочинку. Переліт до Туреччини не є дуже тривалим і виснажливим, а ціни на путівки можуть бути цілком демократичні. Крім цього, готелі для відпочинку з дітьми в Туреччині пропонують додаткові послуги для малюків: окремі басейни, дитяче меню, міні-клуби, аквапарки і багато іншого.

Крім цього,   готелі для відпочинку з дітьми в Туреччині   пропонують додаткові послуги для малюків: окремі басейни, дитяче меню, міні-клуби, аквапарки і багато іншого

Греція

Тури в Грецію - відмінна можливість відпочити в комфортних умовах і побачити історичні пам'ятки. У травні температура повітря може досягати + 30⁰C, однак вода ще залишається досить прохолодною: + 19 + 20⁰C. Літо в Греції досить спекотне, повітря нагрівається до + 38⁰C, однак така температура досить легко переноситься, особливо якщо проводити час біля моря, температура якого сягає + 23 + 26⁰C. З вересня температура повітря знижується, але морська вода залишається дуже теплою. Готелі Греції для відпочинку з дітьми пропонують безліч розваг як для малюків, так і для їх батьків.

Кіпр

Невеликий затишний острів в Середземному морі - чудове місце для відпочинку з дітьми. Уже в травні повітря на курортах Кіпру прогрівається до + 24 + 26⁰C, а вода - до + 21 + 23⁰C, але вечорами все ще може бути прохолодно. Влітку температура повітря і води підвищується на кілька градусів, але біля узбережжя виснажливої ​​спеки практично не буває. Тепла погода на Кіпрі зберігається у вересні і навіть в жовтні, так що відпочинок на острові восени не менш прекрасний. Крім хороших готелів з розвиненою інфраструктурою, Кіпр приваблює мандрівників з дітьми своїми дивовижними піщаними пляжами з пологим заходом в найчистіше море.

Єгипет

Тури до Єгипту приваблюють туристів вже в травні, коли температура на курортах Єгипту сягає + 30⁰C, а вода нагрівається до + 26⁰C. Найбільш жаркими місяцями є липень і серпень, коли температура повітря становить близько + 40⁰C, тому від поїздок до Єгипту з зовсім маленькими дітьми в ці місяці краще відмовитися. Інфраструктура для сімейного відпочинку в Єгипті розвинена дуже добре, тому серед безлічі готелів з додатковими послугами Ви напевно зможете знайти той, який підійде саме Вашій родині.

Інфраструктура для сімейного відпочинку в Єгипті розвинена дуже добре, тому серед безлічі готелів з додатковими послугами Ви напевно зможете знайти той, який підійде саме Вашій родині

Хорватія

Тури в Хорватію - прекрасний варіант для відпочинку з дітьми в Європі. Уже в кінці травня температура повітря становить + 25⁰C, а Адріатичного моря + 21⁰C. Влітку повітря прогрівається до + 26 + 30⁰C, а морська вода - до + 25⁰C. Пляжі Хорватії можуть бути як піщаними, так і піщано-гальковими і навіть кам'янистими, тому при виборі курорту зверніть увагу на особливості узбережжя. Інфраструктура для відпочинку з дітьми в Хорватії не так розвинена, як, наприклад, в Туреччині чи Єгипті, тому сюди краще їхати з дітьми старшого віку. Проте, цілющий хорватський повітря і мальовничі ландшафти з лишком окупають можливі дрібні незручності.

Чорногорія

Відпочинок з дітьми в Чорногорії багато в чому схожий з аналогічним відпочинком в Хорватії, однак Чорногорія може похвалитися кращими пляжами і декількома готелями з дитячою інфраструктурою. Кращими курортами Чорногорії для сімейного відпочинку вважаються Бечіні і Петровац. Переліт сюди також не тривалий, а акліматизація практично відсутня. Додатковий приємний бонус - для відвідування Чорногорії не потрібно оформлення візи.

Канари

Тури на Канарські острови приваблюють туристів м'яким кліматом, за що їх іноді ще називають «островами вічної весни». З травня по вересень температура повітря коливається від + 23⁰C до + 28⁰C, а води - від + 21⁰C до + 25⁰C. Крім цього, острови приваблюють своїми піщаними пляжами і наявністю готелів, орієнтованих на відпочинок з дітьми, навіть з самими маленькими. На островах також є безліч розваг, прогулянкових маршрутів і цікавих екскурсій.

Але куди поїхати влітку, щоб відпустку всім сподобався і був однаково цікавий для всіх членів сім'ї?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online