Rambler пошта: вхід

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Rambler пошта є зручним і швидким варіантом поштового веб - клієнта, ви зможете до неї підключити відразу декілька різних електронних адрес (наприклад,   gmail   ,   mail Rambler пошта є зручним і швидким варіантом поштового веб - клієнта, ви зможете до неї підключити відразу декілька різних електронних адрес (наприклад, gmail , mail.ru і т.д.), вести роботи з будь-вихідної та вхідної поштою, користуючись однією вкладкою. Процедура реєстрації на Рамблер поштою припускає заповнення однієї несуттєвою анкети, яка розміщена за наступним посиланням.

Анкета передбачає вказівку імені, прізвища, дати народження, а також статі клієнта, доведеться додатково придумати для поштової скриньки логін і пароль.

Саме пароль і логін стануть потім основними ключами для входу в обліковий запис Рамблер, а також для використання інших його сервісів. Після зазначення відомостей в анкеті, ви отримаєте пропозицію вказати додатково свій номер мобільного телефону.

У стільникових операторів України, Російської Федерації, Казахстану, Білорусії є така послуга як прив'язка телефонного номера до Рамблер поштою. Для тих клієнтів, у яких немає можливості надати номер свого мобільного телефону. Є альтернативний спосіб захисту свого email - введення контрольного питання, а також відповіді на нього як спосіб доступу в екстрених випадках до своєї електронної пошти.

Для того щоб увійти в новий поштовий ящик, ви повинні пройти авторизацію, а саме, в спеціальній формі, призначеної для авторизації, ввести логін і пароль, ті, що були обрані вами при первинній реєстрації.

Заходьте за адресою (до речі, зверніть увагу, що після вказівки протоколу http стоїть буква «S», що означає, що з'єднання відбувається по шифрованому протоколу).

Заходьте за адресою (до речі, зверніть увагу, що після вказівки протоколу http стоїть буква «S», що означає, що з'єднання відбувається по шифрованому протоколу)

Пошта сервісу влаштована так, що виконується автоматична авторизація не тільки на Рамблер поштою, але і всіх інших проектах Рамблера.

При користуванні поштою на своєму персональному домашньому комп'ютері, відразу ж можна скористатися такою спеціальною функцією як «запам'ятати автора», вибравши відповідну галочку в запропонованому поле. Подібна дія позбавить вас від необхідності постійно при користуванні сервісом вводити свої логін і пароль. Для того щоб увійти в власної поштової скриньки, створений на цьому сервісі, можна використовувати кілька різноманітних способів:

  1. Зайти в пошту можна, користуючись головною сторінкою Рамблера. Для цього вибирайте в Топлайн кнопку «увійти» (розміщена вона в верхньому правому кутку сторінки), вводите в розпочатому пропозиції зробити авторизацію свої логін і пароль, натискайте кнопку «вхід». Якщо процедура авторизації пройде успішно, то ви побачите в верхньому правому куті ваші персональні дані. Щоб здійснити перехід в свій особистий кабінет, залишиться тільки знайти і натиснути кнопку «пошта».
  2. Можна здійснити вхід в особистий кабінет, використовуючи проекти сервісу. Для цього потрібен клік по посиланню «Рамблер пошта», що з'явилася в Топлайн, і перехід на основну сторінку пошти. Блок авторизації, який при цьому з'явиться, передбачає введення логіна і пароля і натискання кнопки «увійти». При успішному завершенні авторизації, ви отримаєте автоматичний перехід на свій особистий рамблер ящик.
  3. Панель інструментів «Асистент Рамблер» (в разі наявності такої панелі) ви побачите у верхній частині сторінки, клікніть по значку, відповідному поштою, вводите персональні дані, і натискайте кнопку «ок», ви автоматично опинитеся в папці «Вхідні», розташованої в вашому ящику.

Щоб переглянути список непрочитаних листів клікніть по лічильнику повідомлень, він знаходиться поруч з найменуванням входить папки листів. Для повернення до всіх інших листів, досить натиснути кнопку «повернутися».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online