Фотошпалери в дизайні інтер'єру

  1. Фотошпалери в інтер'єрі вітальні
  2. Фотошпалери в дизайні кімнати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фотошпалери, повністю забуті і викреслені з переліку деталей, призначених для оформлення інтер'єрів, знову повернулися. Звичайно, сучасні моделі мають мало спільного з тими нехитрими малюнками, якими прикрашали радянські квартири, вони більш різноманітні і за якістю, і за текстурою, а вже сюжети, зафіксовані на них, перерахувати просто неможливо. Якщо повернутися до якості і текстурі, то дані шпалери бувають паперовими, ламінованим і вініловими. Текстура виконана найчастіше під декоративну штукатурку, соломку, тканину, абстрактний орнамент. Особливе місце займають 3D-шпалери, так як завдяки технології вони створюють візуальну ілюзію об'ємності. Подібні шпалери вимагають, щоб приміщення було великим, так як 3D-ефект можна відчути тільки на певній відстані. Фотошпалери, повністю забуті і викреслені з переліку деталей, призначених для оформлення інтер'єрів, знову повернулися

на фото: Фотошпалери в інтер'єрі (Дизайн пентхауса площею 300 кв.м, Київ, вул. Лютеранська, 7 автори: Олена Романюк, Микита Борисенко, Андрій Восколович)

Фотошпалери в інтер'єрі вітальні

Найчастіше використовують фотошпалери в інтер'єрі вітальні , Що не дивно, так як цей елемент є досить помітним і привабливим, і скоріше він створить відчуття свята, ніж налаштує на робочий лад. Існує думка, що вони доречні тільки у великих приміщеннях, що в принципі, не зовсім вірно, так як при вдалому підборі малюнка фотошпалери здатні перетворити й невелике приміщення . У таких кімнатах краще віддати перевагу малюнку з одним домінуючим зображенням. Також чудово виглядають пейзажі з перспективним малюнком, наприклад, будинком, стоїть серед парку зі стежкою йде вглиб. А ось малюнок з безліччю дрібних деталей створить враження зайвого захаращення не тільки самого малюнка, але так само кімнати в цілому. При виборі колірної гами інтер'єру для невеликого приміщення, краще використовувати спокійні кольори. У той же час не варто впадати в крайнощі, якщо всі інші стіни пофарбовані в пастельні кольори, фотошпалери повинні бути однаково контрастніше, інакше відсутність акценту зведе нанівець всі особливості цього елементу декору.

У просторій кімнаті фотошпалери можуть прекрасно виконати роль елемента, що привертає увагу, що створює настрій. Цікавим рішенням є обклеювання всіх стін кімнати фотошпалерами, об'єднаних однією тематикою. Як приклад інтер'єр спальні з фотошпалерами зображують різний час доби. Але потрібно пам'ятати, що хоча контрастні малюнки завжди добре виглядають, їх постійна присутність може почати дратувати, так само якщо ви віддаєте перевагу спокійні тони, краще фотошпалерами декорувати тільки одну стіну вибираючи малюнок в спокійних тонах. У просторій кімнаті фотошпалери можуть прекрасно виконати роль елемента, що привертає увагу, що створює настрій

на фото: Фотошпалери в інтер'єрі (Дизайн пентхауса площею 300 кв.м, Київ, вул. Лютеранська, 7 автори: Олена Романюк, Микита Борисенко, Андрій Восколович)

Фотошпалери в дизайні кімнати

Фотошпалери - прекрасний спосіб виділити різні зони у вашій кімнаті, так як на їх призначення може вказувати сюжет малюнка. Але, використовуючи розбивку на зони за допомогою фотошпалер, доведеться приділити особливу увагу вибору меблів, її розстановки. При цьому необхідно як зберегти функціональність, так і не приховати малюнок за меблями.

Оскільки фотошпалери - досить помітна деталь інтер'єру, вони повинні ідеально вписатися в загальний стиль кімнати. Одна справа експериментувати з контрастністю, колірною гамою, а зовсім інша намагатися поєднувати непоєднуване. Фотошпалери є практично невід'ємною частиною стилю хай-тек, малюнки можуть зображати пам'ятки міст світу, портрети знаменитостей, фантастичні пейзажі та інше. Також органічно доповнять інтер'єр кімнат, оформлених в стилі якої-небудь країни. Тут доречні пейзажі, імітація розпису або графіки, малюнки, що зображають важливі знакові об'єкти, наприклад:

  • ієрогліфи
  • елементи побуту.

Якщо ж вам до душі більш класичне оформлення, практично завжди чудово виглядають репродукції, а також малюнки з квітами, деревами і водоспадами.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online