Субсидії студентам і безробітним в Україні

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

5 жовтня 2017, 16:02 Переглядів: 5 жовтня 2017, 16:02 Переглядів:   Субсидії можна оформляти студентам і безробітним

Субсидії можна оформляти студентам і безробітним. Фото: Сергій Ніколаєв

Студенти і офіційні безробітні, які стоять на обліку в Центрі зайнятості, мають право на отримання субсидії. Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів на офіційній сторінці уряду в Facebook.

При призначенні субсидій безробітним, які одержують допомогу, враховується фактичний розмір їх доходів, підкреслили в Кабміні.

"У громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, але не отримують допомогу по безробіттю - один прожитковий мінімум (1624 грн). Для тих, хто не перебуває на обліку в центрі зайнятості і свої доходи декларує як нульові, органи соцзахисту вважають два прожиткових мінімуму (3248 грн) ", - пояснили в уряді.

Студентам, які навчаються за денною формою у вищих навчальних закладах та ПТУ, субсидію призначають, якщо їхні доходи менше прожиткового мінімуму або відсутні взагалі. Розмір субсидії в такому випадку розраховується, виходячи із середньомісячного доходу на рівні прожиткового мінімуму.

Нагадаємо, з 1 жовтня в Україні почався процес розрахунку розміру зимових субсидій на оплату послуг ЖКГ .

субсидія призначається на рік - з травня до травня наступного року. Її розмір розраховується окремо на літній період, окремо на зимовий - на основі доходів, "прописаних" з числа фактично проживають в квартирі осіб. Раніше "Сегодня" відповів на головні питання про те, як зміниться програма субсидій в Україні .

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко повідомив, що в цілому 2 мільйони українських сімей також отримають монетизацію субсидій , Зекономлених за рахунок скорочення споживання електроенергії та газу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Студенти і безробітні можуть оформити ЖКГ-субсидії - Кабмін". інші Новини ЖКГ дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online