Браво! Ветерани масово повертають Порошенко бойові нагороди через побиття побратимів під Радою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ветерани російсько-української війни не бажають жити в поліцейській державі, коли представники правоохоронних органів мають право знущатися над людьми, та ще й отримувати нагороди за побиття українців Ветерани російсько-української війни не бажають жити в поліцейській державі, коли представники правоохоронних органів мають право знущатися над людьми, та ще й отримувати нагороди за побиття українців ...

Сьогодні, 7 березня, у Вінниці двоє учасників бойових дій Кройц Вільгельм і Віктор Хомяк повернули президенту Порошенко свої бойові нагороди, передає Depo.Вінніца .

У сесійній залі Вінницької обласної ради, після трьох невдалих спроб відкрити позачергову сесію, до мікрофона підійшов ветеран АТО Вільгельм Кройц і в знак протесту склав свою президентську нагороду за участь в АТО.

Старший прапорщик ВСУ, який служив в 25-му батальйоні, заявив, що після побиття його побратимів під Радою, він не бажає володіти нагородою, підписаної президентом.

«Ось нагорода від президента за участь в антитерористичній операції. Пан Порошенко підписав ... Я пробув на Майдані 78 днів, потім було АТО, в якому я був командиром взводу. 20 осіб підлеглих, всі вони повернулися додому - не здорові, але живі. Тому підтримуючи своїх побратимів, яких жорстоко побили, я не хочу такої нагороди, підписаної президентом, - сказав учасник АТО і додав. - Це мій протест! ».

Він віддав свою нагороду заступнику голови Вінницької обласної ради Ігорю Хмеля з проханням передати її президенту.

Потім до мікрофона підійшов боєць 25-го батальйону «Київська Русь» Віктор Хомяк. Після короткої промови чоловік зірвав з грудей медаль і зі словами «Передайте, будь ласка, Петру Олексійовичу», поклав її на стіл.

«Ось з трьох державних нагород одна Порошенко. За участь в АТО. У мене бойова нагорода «За мужність». Я кров'ю заплатив за цю нагороду. Я воював. Але за що я воював? За цих депутатів, які не прийшли? За них я воював? », - сказав Віктор Хомяк.

У зв'язку з розгоном наметового містечка вод Верховною Радою в Києві почали повертати нагороди, отримані за підписом президента України Порошенко, і тернопільські ветерани АТО.

Про це передав ДУК »Правий Сектор» на своїй сторінці в Facebook .

У повідомленні говориться, що ветерани АТО не бажають жити в поліцейській державі. Також вони проти того, що правоохоронці отримують медалі за побиття українців.

«Ветерани російсько-української війни не бажають жити в поліцейській державі, коли представники правоохоронних органів мають право знущатися над людьми, та ще й отримувати нагороди за побиття українців», - йдеться в заяві.

загрузка ...

Але за що я воював?
За цих депутатів, які не прийшли?
За них я воював?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online