Як зменшити платіж за іпотечним кредитом?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

13.07.2016

Завдяки рефінансування кредиту ви можете не тільки заощадити пристойну суму грошей, але і зменшити платіж за іпотечним кредитом

Послуги з рефінансування кредитів вкрай затребувані в останні роки. Справа в тому, що півтора-два роки тому іпотечні кредити видавали під підвищені відсотки, але сьогодні, коли ситуація стабілізувалася, а ЦБ РФ в черговий раз знизив ключову ставку, саме час переглянути доцільність обслуговування своїх боргів. Тим більше банки, намагаючись залучити нових клієнтів, пропонують вигідні умови рефінансування кредитів позичальникам інших банків.

Тим більше банки, намагаючись залучити нових клієнтів, пропонують вигідні умови рефінансування кредитів позичальникам інших банків

ВІДСОТКОВА СТАВКА НИЖЧЕ

Питання рефінансування іпотечного кредиту актуальний для всіх, хто взяв кредит під високий відсоток. Навіщо потрібно перекредітовиваться? І які умови будуть діяти при рефінансуванні? Розбираючись в цьому питанні, ми виділили кілька причин, за якими варто рефінансувати свій іпотечний борг.

Перша причина - рефінансування знизить процентну ставку. В першу чергу це стосується позичальників, які оформілідоговор з «плаваючою» відсотковою ставкою. Сплачувати високі відсотки за таким кредитом невигідно і недоцільно. Рефінансування кредиту зменшить відсоткову ставку, що принесе реальну економію вашому бюджету.

Крім того, що ви виграєте на процентній ставці, можна також встановити більш зручний термін кредитування (в рамках встановлених в банку умов). Так, при збільшенні терміну кредиту зменшується сума щомісячних виплат, що знижує навантаження на позичальника.

«У 2016 році в« АК БАРС »Банку відновлено програма іпотечного кредитування «Рефінансування іпотечних кредитів» , - розповідає директор Департаменту роздрібного бізнесу ПАТ «АК БАРС» БАНК Володимир орбов. - Рефінансувати можна іпотечний кредит в рублях РФ на покупку квартири або кімнати в багатоквартирному будинку на вторинному ринку нерухомості, житлового будинку або земельної ділянки * ».

- Рефінансувати можна іпотечний кредит в рублях РФ на покупку квартири або кімнати в багатоквартирному будинку на вторинному ринку нерухомості, житлового будинку або земельної ділянки * »

МІНІМУМ ДОКУМЕНТІВ З ДОТРИМАННЯМ РЯДУ УМОВ

Друга причина - мінімум документів при ряді умов. При оформленні кредиту на певних «АК БАРС» Банком умовах в рамках спеціальної пропозиції «Просто геніально!» ** позичальник отримує право рефінансувати кредит на пільгових умовах за зниженою процентною ставкою, маючи всього два документи - паспорт і другий документ, що засвідчує особу.

При цьому для рефінансування іпотечного кредиту позичальникові необхідно надати в «АК БАРС» Банк документи за діючим кредитом, виданим в іншому банку, а також ряд інших документів, встановлених вимогами Банку в рамках умовах кредитування. За умови наявності позитивної кредитної історії, відразу після проведення всіх необхідних операцій Банк погасить заборгованість за кредитом в сторонньому банку шляхом безготівкового перерахування в рахунок погашення діючої заборгованості.

« Умови іпотечного кредитування в «АК БАРС» Банку вигідні з кількох причин: по-перше, процентні ставки знаходяться на ринковому рівні, по-друге, діють оптимальні терміни розгляду заявки, і по-третє, погашати кредит швидко і зручно можна, не відвідуючи офісів, в системі інтернет-банку «АК БАРС Online» ***, - резюмує орбов.

Переоформляти кредит можна і потрібно, адже умови на ринку змінюються, і навіть на перший погляд незначні 1 - 2% ставки по кредиту дозволять значно знизити навантаження на сімейний бюджет. Питання рефінансування особливо актуальний для позичальників, які оформили іпотеку в період кризи за високими ставками. Також питання рефінансування може виникнути, якщо умови по кредиту змінюються протягом дії кредитного договору. При цьому вибирати рекомендується банк, який має стійке положення на фінансовому ринку і пропонує клієнтам зручні дистанційні сервіси для погашення кредиту.

оформити заявку на рефінансування іпотечного кредиту в «АК БАРС» Банку можна прямо на сайті Банку. Більш детальна інформація - за телефоном 8 800 2005 303 (дзвінок по Росії безкоштовний).

Генліцензію ЦБ РФ 2590 від 12.08.2015 р

На правах реклами

* З видом дозволеного використання: для індивідуального житлового будівництва.

** термін дії пропозиції - по 31.12.2016 р включно.

*** оnline - в режимі реального часу.

Навіщо потрібно перекредітовиваться?
І які умови будуть діяти при рефінансуванні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online