Фестиваль "Подорож в Різдво" приготував програму на час канікул

  1. казкові рецепти
  2. Своїми руками
  3. Самий розумний
  4. Вистави для дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал мера і уряду Москви / Максим Денисов

Фестиваль "Подорож в Різдво" приготував програму на час зимових канікул. З 1 по 8 січня москвичів і гостей столиці чекають веселі розваги, смачні частування, приємні подарунки та багато всього, що створює особливу атмосферу свята і дарує добрі спогади.

Фестиваль розвернувся на площах, скверах і парках столиці. Його гості можуть покататися на ковзанах і з гірок, подивитися концерти і театральні постановки, спробувати зігріваючі різдвяні частування та напої, взяти участь в різноманітних майстер-класах.

казкові рецепти

На Строгінско бульварі навчать готувати страви, які їли літературні персонажі. Досвідчені кухарі 1 січня 15:00, 3,4 і 8 січня о 13:00, 6 січня о 18:00, 7 січня о 15:00 розкажуть все секрети "Літаючих галушок". 1 і 5 січня о 16:00, 2 січня о 12:00, 4 січня о 18:00, 6 січня о 17:00, 7 січня о 13:00 та 8 січня о 14:00 вони поділилися рецептом приголомшливих булочок з корицею від найвідомішої домомучітельніца Фрекен Бок.

У Кулінарну школу на Тверській площі початок січня принесе італійський дух, італійські аромати і рецепти італійських казок. 1 і 4 січня о 11:00 тут можна буде навчитися готувати піцу з казки "Юшка з каменів", а 3 січня о 12:00 повара розкажуть, як готується томатно-квасолевий суп з цієї ж казки.

1 січня о 13:00 та 4 січня о 13:00 бажаючі зможуть освоїти рецепт спагетті з морквяно-вершковим соусом з італійської казки "Як Кортезе заплатив за обід", в ці ж дні о 16:00 відкриються таємниці приготування скьяччати (пирога) з виноградом з італійської казки "Саламанський виноград". 1 січня 19:00 розпочнеться майстер-клас, в фіналі якого будуть готові черепашки з тунцем з італійської казки "Принцеса з апельсина". 4 січня о 18:30 можна навчитися готувати бантики з імбиром і помідорами.

4 січня о 18:30 можна навчитися готувати бантики з імбиром і помідорами

Фото: Агентство "Москва" / Ігор Іванко

2 січня о 11:00 гостей запрошують на майстер-клас з приготування піци з грибами з книги "Пригода Чіполіно", а 5 січня тут же почнеться справжнє свято для любителів російської кухні. Майстер-клас з приготування ячної каші з сухофруктами з казки "Кашка з сокири" пройде 5 і 6 січня о 11:00.

Пісний борщ з російської "Казки про сіль" можна навчитися готувати 5 січня о 13:30, дізнатися тонкощі російського обрядового печива "козули" з казки "Морозиво пісні" - 6 січня о 16:00 і 7 січня о 13:30. Всі грані рецепта гречаної каші з грибами з казки "Баба і два солдата" відкриються 5 січня о 18:30, а російських пельменів з цієї ж казки - 8 січня о 13:30.

Гості Кулінарної школи в Климентівському провулку навчаться готувати борщ за рецептами з європейським характером. Досвідчені викладачі кожен день з 1 по 8 січня покажуть, як легко і просто приготувати оригінальні супи (холодний суп з гребінцями і нектаринами - початок майстер-класу о 12:00, "Сирний суп з тунцем" - о 16:00), другі страви ( "Апельсинові спагетті" з листками свіжої м'яти о 14:00) і неповторні десерти ( "Морозиво з полуничною піною" - о 13:00, тофу з бальзамними перлинами - о 15:00, справжні "Золоті еклери" - о 17:00 і "Шоколадний фонтан" зі свіжими ягодами - о 18:00).

Своїми руками

Навчать гостей фестивалю і робити неповторні подарунки своїми руками. Майстер-класи на Новому Арбаті будуть присвячені створенню різдвяного затишку. 3 і 8 січня з 11:00 до 15:00 гості навчатимуться розпису ялинкових куль, а потім з 15:00 до 19:00 тут можна буде дізнатися, як змайструвати оригінальний різдвяний вінок.

5 січня досвідчені викладачі підкажуть, як правильно декорувати "чарівні" ялинкові кулі і прикрасити найтепліші різдвяні свічки. 7 січня на цьому ж майданчику можна буде освоїти створення неповторної "Снігової банки" і показати свою майстерність в конструюванні карнавальних головних уборів. 8 січня пройде майстер-клас з підтримки особливої ​​зимової атмосфери в місті - ароматний апельсин.

На площі Революції 6, 7 і 8 січня в Школі мистецтв юні гості майданчика будуть своїми руками творити чудеса. Протягом трьох днів вони зможуть взяти участь у спеціальній програмі "ожили полотна": створити різдвяні фігурки і прикріпити їх на один з великих стендів, які будуть присвячені різним казкам.

Протягом трьох днів вони зможуть взяти участь у спеціальній програмі ожили полотна: створити різдвяні фігурки і прикріпити їх на один з великих стендів, які будуть присвячені різним казкам

Фото: портал мера і уряду Москви

На площі Слави в Кузьмінках діти опиняться в Ремісничої майстерні, де їм розкажуть, як створюються ялинкові іграшки, і покажуть, як зробити своє власне диво. Наприклад, можна буде дізнатися, як створити оригінальна прикраса для їли з ялинових гілок і кориці або змайструвати оригінальний подарунок з паличок морозива.

На майстер-класі "Новорічне диво" навчать створювати лляну серветку на рамі в техніці ручного ткацтва. Фабрика подарунків на Ярцевской вулиці - ще одне місце тяжіння всіх, хто любить майструвати. Тут навчать робити об'ємні гірлянди з набивної тканини і підкажуть, як красиво задекорувати скляний посуд за мотивами казкових сюжетів.

Любителів м'яких іграшок зацікавить урок зі створення затишного сніговика. Навчитися розпису і прикрасити подарункову дерев'яну лопатку для кухні можна буде на майстер-класі "Лопатка для добрих справ".

Будиночок подарунків на Митинському вулиці - відмінне місце для того, хто мріє навчитися робити подарунки рідним і близьким. Можна створювати декорації до казки Дж. Родарі "Подорож Блакитної Стріли" або зробити своїми руками ілюстрацію до пушкінської "Руслан і Людмила" в техніці "кавова гризайль".

Самий розумний

Фото: Агентство "Москва" / Ігор Іванко

Окрема програма підготовлена ​​для любителів майструвати. На Тверській бульвар запрошують дітей та дорослих, які без розуму від техніки і наукової творчості. 1 січня тут відкриється програма "Робоелкі і технологічні канікули". Опівдні розпочнеться майстер-клас зі створення світлового святкового диво-меча, о першій годині дня тут чекають любителів казок, що створити казкову Новорічну ялинку. О 14:00 розпочнуться роботи по перетворенню звичайних ялинкових іграшок в героїв новорічних казок, а о 15:00 на майстер-класі будуть збирати самохідні санки.

У вечірні години майстерня пропонує зайнятися створенням корисних механізмів. Зокрема, "Новорічний снежкомет" почнуть робити о 16:00, з 17:00 тут будуть збирати і програмувати новорічних роботів, які будуть допомагати казковим героям, а о 18:00 зберуть "Метелиці з мотором" - новорічного героя, який вміє ходити .

Майстер-класи на Тверській вулиці будуть відкриті 1 січня з 11:00 до 23:00 і 2 січня з 11:00 до 20:00. Тут можна буде познайомитися з роботою склодувів і навчитися розписувати ялинкові іграшки, освоїти ази майстри з виготовлення музичних інструментів або розвинути в собі інженерні таланти за допомогою розвиваючих конструкторів Mind Wood. Любителів спорту чекає хокейна коробка, майданчик для керлінгу, траса для катання самокатах, беговел і велосипедах і дитячий сноуборд-парк.

Вистави для дітей

Дорослі і діти зможуть особисто познайомитися з персонажами казок. У Камергерском провулку юних гостей чекає Будинок новорічної казки - в теплому шале юних гостей зустрічають улюблені казкові персонажі. 1, 2 і 3 січня гостей чекають чотири захоплюючі постановки: о 12:00 треба буде навести порядок у загубилися казкових героїв. Зробити це доведеться в рамках інтерактивної програми "Чарівна смішинка для Царівни Несміяни".

Зробити це доведеться в рамках інтерактивної програми Чарівна смішинка для Царівни Несміяни

Фото: Агентство "Москва" / Сергій Кисельов

О 13:00 і 16:00 Кіт у чоботях запрошує на бал, де можна зустріти казкових героїв, о 14:00 і 17:00 провідником по чарівному царству вже стануть Мара і Баба Яга, а о 15:00 і 18:00 будемо рятувати Новий рік разом з героями казок Пушкіна. З 4 по 8 січня тут покажуть нову програму: о 12:00, 14:00, 16:00 і 18:00 розпочнеться ляльковий спектакль з майстер-класами, який розповість про пригоди ведмежати Паддінгтона в Росії, а о 13:00, 15 : 00 і 17:00 гості дізнаються, що повинен зробити знаменитий цирковий лев Боніфацій, щоб привітати улюблену бабусю з Новим роком.

Театральна програма на Строгінско бульварі запропонує цікаві і запам'ятовуються спектаклі, наприклад, історію про чуйних снеговічков в спектаклі "Сонечко і снігові чоловічки". На Ярцевской вулиці покажуть добрі казкові вистави. 2 січня о 16:00 Незалежний театральний проект PANAMA з Москви покаже "Казку про золотого півника". 3 січня о 16:00 і 18:00 найменших глядачів запрошують на пухнастий імерсивні спектакль "Білий сніг", 5 січня о 18:00 розпочнеться спектакль "Мороз Іванович", а 6 січня о 17:00 гості познайомляться з казками Якутії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online