Джанкой замовить новий генплан, «100 дерев» і «доступне житло». Тиждень в краплі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Джанкой вирішив обзавестися новим генпланом. Судячи з оприлюдненої заяви, в попередньому документі була недостатньо обґрунтована довгострокова стратегія «планування і забудови території Джанкоя». У новому генеральному плані збираються все це врахувати. Градоначальство обіцяє, що процес розробки містобудівної документації супроводжуватимуть громадськими слуханнями та забезпечать доступність його матеріалів. Джанкой вже не перше місто в Криму, який вирішив в терміновому порядку замовити новий генплан. Невже з «100% актуалізацією граддокументаціі» поквапилися?

У селищі Заозерне в Євпаторії поновилися роботи по зведенню нового дитячого садка на 150 місць. Також, на території курорту встановлять пам'ятник класику кримськотатарської літератури XX століття, громадському діячеві Ешрефа Шем'ї-заде. Місце для пам'ятника знайшлося в сквері, якому раніше присвоїли ім'я Ешрефа Шем'ї-заде.

У Сімферополі в жовтні стартує проект Благодійної організації «Фонд Місто Мрії» під назвою «100 дерев», в рамках якого в кримській столиці будуть висаджуватися дерева на місцях, де зелені насадження раніше були знищені або загинули.

Крим вибрався на 3-е місце серед 27 регіонів України за темпами реалізації програми будівництва доступного житла, а тому річний план фінансування Жілпроекта з держбюджету збільшено з 3,6 млн гривень до 10 млн гривень.

Невже з «100% актуалізацією граддокументаціі» поквапилися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online