NEWSru.com :: У Москві 7 листопада пройдуть п'ять мітингів і маніфестацій

Влада Москви погодила проведення в столиці 7 листопада п'яти публічних заходів - мітингів і маніфестацій
Зокрема, за даними прес-служби, о 12:00 представники КПРФ почнуть хода, присвячена 93-й річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції, від Пушкінської площі по вулицях Тверська і Охотний ряд
Опівдні в парку Перемоги на Поклонній горі зберуться представники Всеросійського союзу громадських об'єднань ветеранів десантних військ "Союз десантників Росії"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Влада Москви погодила проведення в столиці 7 листопада п'яти публічних заходів - мітингів і маніфестацій, повідомила прес-служба мера і уряду столиці.

"З метою реалізації положень, передбачених федеральним законом" Про збори, мітинги, демонстрації, ходи і пікетування "і законом міста Москви" Про забезпечення умов реалізації права громадян РФ на проведення в місті Москві зборів, мітингів, демонстрацій, ходів і пікетувань "на 7 листопада 2010 року погоджено проведення п'яти публічних заходів ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними прес-служби, о 12:00 представники КПРФ почнуть хода, присвячена 93-й річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції, від Пушкінської площі по вулицях Тверська і Охотний ряд. Воно завершиться мітингом о 13:00 біля пам'ятника Карлу Марксу в Театральному проїзді. Участь у заході візьмуть не більше трьох тисяч чоловік, повідомляє РІА Новини" .

Опівдні в парку Перемоги на Поклонній горі зберуться представники Всеросійського союзу громадських об'єднань ветеранів десантних військ "Союз десантників Росії". У будівлі Музею Великої Вітчизняної війни вони проведуть мітинг з чисельністю учасників до 5 тисяч осіб.

О 13:00 на Пушкінській площі почнеться мітинг, організований, в тому числі Загальноросійської громадської організації "Комуністи Росії", і присвячений 93-й річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції. Участь у заході візьмуть не більше 500 осіб.

На годину пізніше, о 14:00 біля пам'ятника О.С. Грибоєдова на Чистопрудному бульварі біля 250 чоловік будуть проводити мітинг з метою "Вирази громадянської позиції по відношенню до політики влади в сфері регулювання авторських прав".

Самою останньою узгодженої акцією в цій день буде мітинг "проти дій чиновників уряду Москви, відняли ділянку землі під будівництво Духовно-культурного центру Московської Центральної церкви" Еммануїл ", а також публічне вираження громадської думки проти дискримінації конституційних прав християн протестантських конфесій". Захід розпочнеться о 19:00 на Чистопрудному бульварі біля пам'ятника О.С. Грибоєдова і збере не більше 150 чоловік.

"У разі порушень узгоджених умов проведення публічних заходів організатори можуть бути притягнуті до відповідальності", - наголошується в повідомленні прес-служби.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online