Як вийти з депресії: лікування, симптоми. німецький психоаналіз

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фінальна десята лекція курсу «Депресія: симптоми і лікування» була присвячена поглядам німецької школи психоаналізу. Матеріал повністю унікальний, тому що не був раніше ніде представлений на території російськомовного простору. Олександр два роки вивчав психоаналіз в Німеччині: «Німці з усією своєю скрупульозністю виписали конкретні покрокові алгоритми як вийти з депресії і як її лікувати. Це і опрацювання агресії, і зміцнення самооцінки, а також посилення власного Я таких пацієнтів і зменшення їх любовної залежності. Німецький план лікування депресивних особистостей прекрасно працює і я також застосовую це в своїй клінічній практиці »- коментує лекцію Олександр Нечаєв. Фінальна десята лекція курсу «Депресія: симптоми і лікування» була присвячена поглядам німецької школи психоаналізу

Молода мати Олена - постійна слухачка курсу. У минулому році вона вчилася очно в Нюрнберзі, а в цьому - онлайн: «Я дізналася, як доглядати за дитиною, щоб не було депресії. І як проводити профілактику депресії в звичайному житті ».

Боротьба з депресією починається з точної діагностики. Наприклад, дуже важливо відрізнити її від нарцисичної розлади особистості - деякі симптоми можуть бути однаковими, наприклад самотність і пустота всередині, але техніка лікування досконала різна. Десята лекція була сфокусована на тому як лікувати депресію, наводилися конкретні клінічні приклади з докладним аналізом кожного.

Курс отримав багато хороших відгуків . Наприклад, гештальт-терапевт з Одеси Мирослава Новикова почула все вебінари: «Олександр пояснює все дуже доступно і знання легко вставили в мою систему координат гештальт-школи».

Повна тривалість вебінару півтори години. Ви можете купити як перегляд цієї лекції (повністю) так і весь курс «Депресія: симптоми і лікування» . Пишіть [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online