ORFG - News

  1. Журфікс з Федеральним міністром Маргарет Шрамбёк
  2. Молодіжний клуб: кулінарний вечір «Масляна»
  3. OРФГ Поїздка для молоді «InTrain» 2019
  4. «Молодіжний клуб»: відвідування «ÖBB»
  5. Презентація політичного трилера «2054 - Putin dekodiert» Олександра Рара
  6. "America first" і новий торговий світопорядок

Журфікс з Федеральним міністром Маргарет Шрамбёк

Відень, 8 квітня 2019 р

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8 квітня 2019 року пройшов журфікс ОРФГ на тему «Digital Austria - Дигитализация Систем Управління, Товариства і Економіки». Федеральний міністр дигіталізації та економічного розташування, Маргарете Шрамбёк, стала почесним гостем і представила увазі публіки в рамках короткої презентації факти з актуальних аспектів теми, згадавши, і наявність тісних економічних зв'язків Австрії з Росією в цій сфері.

Дізнатися більше Дізнатися більше

Молодіжний клуб: кулінарний вечір «Масляна»

Відень, 28 лютого 2019 р

28 лютого 2019 року в приміщеннях ресторану «Lucullus» в черговий раз відбувся кулінарний вечір «Молодіжного клубу» ОРФГ для студентів, які совместо готували і пробували російські традиційні страви.

Дізнатися більше Дізнатися більше

OРФГ Поїздка для молоді «InTrain» 2019

Москва / Казань, з 10 по 16 лютого 2019 р

На другому тижні лютого вже третій рік поспіль було організовано подорож для молоді "ОРФГ InTrain" в Москву і Казань протягом тижня з обширною культурною програмою для молодих людей, які хочуть ознайомитися з Росією. В цьому році кількість учасників "InTrain" склало 70 чоловік!

Дізнатися більше Дізнатися більше

«Молодіжний клуб»: відвідування «ÖBB»

Відень, 2 квітня 2019 р

2 квітня 2019 члени «Молодіжного клубу» ОРФГ побували в компанії «ÖBB-Infrastruktur AG», яка знаходиться на Пратерштерн у Відні, і мали можливість послухати спеціально підготовлену презентацію на тему «Система відновлюваної енергії та енергоеффектвності концерну« ÖBB »».

Дізнатися більше Дізнатися більше

Презентація політичного трилера «2054 - Putin dekodiert» Олександра Рара

Відень, 26 лютого 2019 р

26 лютого 2019 в приміщеннях палацу Кайзерхаус пройшла презентація книги на запрошення Австрійсько-Російського Товариства Дружби (ОРФГ), Науково-дослідного центру полемологии і правової етики при Віденському університеті та Інституту політики безпеки (ІПБ). Захід був присвячений презентації книги Олександра Рара, котороая була видана восени минулого року, і являє собою політичний трилер під назвою «2054 - Putin dekodiert».

Дізнатися більше Дізнатися більше

"America first" і новий торговий світопорядок

Відень, 31 січня 2019 р

На тлі поточної напруженої гео-політичної та економічної обстановки Austrian Chinese Institute of Economics and Science (ACIES), LANSKY, GANZGER + Partner, а також Австрійсько-Російське Суспільство Дружби (ОРФГ) провели подіумну дискусію на тему нової расстоновкі сил між США, Китаєм і Європою на міжнародній торговій арені.

Дізнатися більше більше
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online