Купити дешеві авіаквитки пенсіонерам до Криму, знижки, пільги, субсидії пенсіонерам

  1. Особливості соціальних квитків на літак
  2. Як купити квиток по субсидованому тарифу
  3. Авіаквитки до Криму: дешевше купити заздалегідь

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коли Кримська республіка стала частиною Російської Федерації, популярність відпочинку на півострові помітно зросла. В першу чергу, попит підвищився, завдяки деяким заходам, вжитим на урядовому рівні. Наприклад, з метою забезпечити постійний приплив туристів, на кримський напрямок була поширена програма субсидованих перельотів. Проект, який успішно працює в Росії з 2009 року, допомагає малозабезпеченим громадянам, які належать до певних категорій, подорожувати за допомогою повітряного транспорту.

Спочатку субсидування підлягали тільки деякі маршрути, що виконуються з регіональних міст, що відносяться до далекосхідної і Калінінградської областях. Перельоти з цих населених пунктів в Москву і Санкт-Петербург за пільговими цінами стали наполовину дешевше, оскільки забезпечення виплат залишилася вартість взяло на себе держава. З 2014 року субсидії стали виділятися і на польоти до Кримського півострова, причому перший час купити авіаквиток за 50% від повної ціни могли всі бажаючі, навіть громадяни інших країн.

Приблизно через рік, коли відпочинок в Криму став стабільно затребуваним, пільга залишилася тільки для літніх жителів Росії, які досягли 55 і 60 років (відповідно, для жінок і чоловіків), школярів і студентів до досягнення ними 23 років , Людей з обмеженими фізичними можливостями всіх груп і осіб, які допомагають їм у пересуванні. Таким чином, авіаквитки в Крим для пенсіонерів та інших пільговиків, які проживають в містах, що входять до списку субсидованих, коштують значно дешевше, ніж для інших громадян.

Особливості соціальних квитків на літак

На початок літа 2017 року список міст, звідки можна дістатися до Криму за половину ціни, включає в себе 61 населений пункт. Кількість бажаючих придбати авіаквиток за пільговою вартістю, величезна, але число субсидованих перельотів строго обмежена, тому квитки на літак розбирають в перші ж дні відкриття продажів. Уряд планує збільшити кількість перевезень, але терміни поки невідомі. На даний момент, авіакомпанії, які є учасниками проекту, зобов'язані виділяти під пільгові авіаквитки максимум третину місць в салоні.

Політ проходить економ-класом, оскільки знижка робиться з базового тарифу. З цієї причини пакет сервісних послуг надано в досить обмеженому обсязі, згідно з правилами авіаперевізника, чинним для пасажирів, які купують бюджетні авіаквитки. Перед відправленням слід уважно ознайомитися з переліком сервісу:

  • який максимальний вага багажу, що;
  • годують чи під час польоту;
  • як здійснити здачу або обмін квитка на літак в разі потреби;

Як правило, підвищити клас комфорту пільговикам не вдасться навіть за додаткову плату, різні бонусні програми також діяти не будуть. Зате купити пільговий квиток на літак перераховані групи населення зможуть до 30 листопада 2017 року. Варто періодично відстежувати появу дешевих авіаквитків в продажу, так як ситуації бувають різні.

З грудня дію програми закінчується, але в зимовий і весняний період вартість повітряної подорожі на півострів і так досить низька.

Кінцевим пунктом прибуття обов'язково повинен бути Сімферополь - «ворота» Криму. Незважаючи на наявність трьох аеропортів, працює по субсидіях тільки сімферопольський. Пов'язано це з тим, що місто не має прямого виходу до моря, тому туристи вважають за краще не зупинятися в ньому, відразу вирушаючи на узбережжі або взагалі вибираючи аеровокзали Керчі і Севастополя. Але пам'ятки центру Кримської республіки цілком варті одного-двох днів огляду.

Як купити квиток по субсидованому тарифу

На сьогоднішній день забронювати місце на рейсі до Сімферополя можна не тільки особисто приїхавши в каси, що продають авіаквитки до Криму для пенсіонерів, інвалідів та молоді, а й знайшовши квиток на літак на сайті авіакомпаній чи туристичних фірм. Націнки можна не побоюватися, оскільки ціна встановлена ​​фіксована, прийнята за договорами субсидування.

У всіх авіалініях і турагентствах вартість перельоту до Криму буде однаковою. Інша справа, що туроператори, що пропонують зазвичай пакет послуг, що включає і проживання, можуть завищити загальну суму туру, але ціна авіаквитків залишиться незмінною. Максимальний тариф застосовується на маршруті Магадан - Сімферополь і становить суму зі знижкою 12 500 рублів.

Представники повітряних перевізників також допоможуть забронювати квиток на літак до Сімферополя по телефону. Обслуговують кримський напрямок в рамках участі в програмі державного субсидування багато російські авіакомпанії:

  • «Уральські авіалінії»;
  • «АЛРОСА»;
  • Red Wings;
  • Nordavia;
  • «Якутія»;
  • «Аерофлот - російські авіалінії»;
  • «Сибір» (S7);
  • «ВІМ-Авіа»;
  • «Оренбурзькі авіалінії»;
  • «Ямал».

Список учасників періодично поповнюється, тому при дзвінку варто уточнити, чи продає авіалінія пільгові квитки на літак за даною програмою.

Вартість авіаквитків має великий розкид. Мінімальна ціна дорівнює 1850 рублям при польоті з Анапи, максимальна 12500 рублів - це переліт з Магадана. До переліку включено міста різних регіонів Росії, як далекосхідні і сибірські, так і населені пункти центральної частини країни.

Москва і Санкт-Петербург субсидування поки не підлягають. Основна кількість перельотів варто досить невеликих грошей - 2500-3750 рублів в одну сторону на одного пасажира. Є рейси, які стоять 5000-8000 рублів, однак, слід пам'ятати, що це всього 50% від повної вартості польоту.

Залишаються чинними і знижки для дітей до 12 років і немовлят. Перші мають право на зниження ціни авіаквитка на чверть, другі можуть літати безкоштовно до 2 років, якщо знаходяться на одному місці з будь-ким із дорослих. Таким чином, подорож по повітрю для молодої сім'ї з малюками і дідусями з бабусями може обійтися в виразно бюджетну суму.

Єдиний нюанс - підтвердження соціального статусу документально обов'язково: студенти повинні мати студентський квиток, школярі - свідоцтво про народження, пенсіонери - довідку про пенсії або посвідчення, інваліди - медичні документи, що посвідчують стан.

Другою необхідною документом є посвідчення особи, в якості якого розглядаються всі можливі паспорти громадян Російської Федерації, дитячі свідоцтва, посвідчення моряків і військових.

Авіаквитки до Криму: дешевше купити заздалегідь

>>> Докладна стаття про оренду авто в Криму <<<

>>> Група Вконтакте про оренду авто в Криму <<<

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online