Багатоповерхівки будують за спасибі

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 липня 2009, 11:35 Переглядів:

Автор А. Сибірцев.

Мінрегіонбуд визначився зі списком будинків, на завершення будівництва яких будуть виділені гроші з держбюджету. У числі щасливчиків виявилися 5 новобудов Одеси: на Середньофонтанській, 19, Маршала Говорова, 8, Люстдорфської дорозі, 55, Педагогічної, 21 і селищі Котовського. Ще два - в Одеській області - в Крижанівці і Овідіопольському районі. Нагадаємо, що бюджетних грошей, за рішенням комісії, удостоїлися тільки будівлі, готові більш ніж на 70%.

На Люстдорфської дорозі, 55 зводиться житловий комплекс "Маямі". З 22 поверхів вигнані тільки 10. Однак в компанії "Прогрес-строй", яка будує цей будинок, нам впевнено заявили, що ніяких грошей їм не виділяли. "Звертайтеся до наших сусідів, в" Берег-груп ", вони будують будинок за тією ж адресою", - порадили в адміністрації. Однак телефони "Берег-груп" наполегливо мовчать. На будівництві ж від коментарів відмовилися. Скажемо лише, що обидва будинки за цією адресою далекі від завершення, а темпи будівництва дуже низькі.

Ми вирушили на вулицю Маршала Говорова. Тут цілий квартал втиканий новобудовами. У житловому комплексі "Армійський" робота кипить повним ходом, каркас готовий, будівельники займаються склінням і зовнішнім оформленням стін. "Нам ніяких субсидій держава не дає, своїми силами обходимося", - сказали нам у відділі продажів і навіть повідомили, що державне фінансування отримала будівельна компанія "Ассоль", що знаходиться в серйозній кризі. "Уже рік там нічого не будується, наші з дружиною 52 тисячі доларів осіли в чиїхось кишенях, а ми для цього продали квартиру в Києві, щоб дочку ближче переселити", - розповів "Сегодня" одесит Олексій Онуфрієв, який купив житло в недобудові компанії "Ассоль". Сторож, який охороняє майбутню багатоповерхівку, теж налаштований песимістично, хоча і запевняє, що будівництво рухається. "Виконроба немає на місці, яке там фінансування, чотири місяці нам не платять зарплату, будинок готовий відсотків на 80%, - сказав він. - Але будівництво йде, хоча люди тут працюють за спасибі".

Єдиним новобудовою, який дійсно порадував, виявився "Чудо-місто" на Середньофонтанській, 19. Тут, за словами начальника відділу продажів Віктора Андрійовича, з трьох черг будівництва дві вже здані, а нездана частина готова лише на 60% - з 24 поверхів на сьогодні побудовані тільки 15. Про державний кошт, виділених на завершення будівництва, співробітник компанії вже чув. "Але поки це лише віртуальні гроші, радіти ще нічому, ніхто найближчим часом нам їх не перерахує", - зазначив він.

Ростислав Баклаженко, Жанна Жукова

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Багатоповерхівки будують за спасибі". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online