Вірменський мільярдер Карапетян закотив в Москві весілля для сина на кілька мільйонів доларів (фото, відео)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У березні російський мільярдер Михайло Гуцерієв з помпою одружив свого сина Саїда на інгушської студентці Хадіжа Ужаховой. Про весілля в московському ресторані «Сафіса» писали тоді всі провідні західні та російські інформаційні агентства і газети. Вони були вражені розкішшю цього торжества, на якому гостей розважали Стінг, Дженніфер Лопес, Енріке Іглесіас, Алла Пугачова. Висловлювалися різні припущення, у скільки могла обійтися таке весілля. Суми називалися просто непристойні - від 4 до 7 мільйонів доларів. Але всі були одностайні - переплюнути Гуцерієва навряд чи комусь вдасться.

Не минуло й трьох місяців, як в «Сафіса» отшумела нова весілля, яка виявилася ще розкішніше, ніж гуцеріевская. Московський мільярдер вірменського походження Самвел Карапетян (28-е місце в списку найбагатших росіян за версією журналу «Форбс») одружив свого 23-річного сина Саргіса. Його обраницею стала 25-річна грузинська красуня Соломія Кінцурашвілі.

Ресторан буквально потопав у квітах. Декоратори і флористи використовували в основному троянди і півонії білого, рожевого і блідо-червоного відтінків. Стіни «Сафіса» прикрасили величезні фотопортрети молодят.

Стіни «Сафіса» прикрасили величезні фотопортрети молодят

Тільки на зірок, які розважали гостей своїми піснями, було витрачено понад 2 мільйони доларів. Ці гроші отримали Алла Пугачова, Григорій Лепс, Валерій Меладзе, Микола Басков, Тіматі, Діма Білан. До них приєднався і Філіп Кіркоров, який заради такого випадку перервав своє турне. Свої гонорари отримали і українські зірки Софія Ротару і Віра Брежнєва.

І все ж головним сюрпризом для гостей став виступ популярної американської групи Maroon 5. Кажуть, Саломея Кінцурашвілі обожнює їх творчість. Ось свекор і не пошкодував грошей. По всій видимості, збулася мрія нареченої - вона заспівала дуетом з солістом групи Адамом Левіним, якого багато західних видань не раз називали найбільш сексуальні чоловіком в світі. Гонорар групи за виступ в «Сафіса» склав 800 тисяч доларів.

Гонорар групи за виступ в «Сафіса» склав 800 тисяч доларів

Соліст групи Maroon 5 Адам Левін

Соліст групи Maroon 5 Адам Левін

Наречена заспівала дуетом зі своїм кумиром

Вели розважальну частину весільного торжества відомі російські телезірки Андрій Малахов і Таня Геворкян.

Рікою лилися дороге шампанське, вірменський коньяк, грузинські вина. Кухня була переважно кавказька, що цілком зрозуміло. Загальний захват викликав торт. Він був прикрашений безліччю квітів і височів майже під саму стелю. Торт приготував відомий кондитер Айяд Абушараф, який раніше служив у еміра Кувейту.

Торт приготував відомий кондитер Айяд Абушараф, який раніше служив у еміра Кувейту

Окремих слів заслуговують наряди нареченої. Спочатку Саломея з'явилася перед гостями в сукні від ліванського кутюр'є Елі Сааба. У каталогах його будинку моди схоже коштує 35 тисяч доларів. Очевидно, воно сподобалося Кінцурашвілі, але замовлення було зроблено індивідуально з внесенням деяких змін. На голові нареченої красувалося оригінальної прикраса у вигляді обруча, прикрашеного діамантами і перлами. Точно таке носила актриса Кері Малліган в фільмі «Великий Гетсбі» (2013 рік). Прикраса було створено ювелірами будинку «Тіффані». Його оцінюють в 200 тисяч доларів.

Його оцінюють в 200 тисяч доларів

Потім Соломія танцювала в народному грузинському плаття. А завершувала вона вечір в мереживній сукні від Алессандри Річ, що нагадує народні вірменські сукні.

А завершувала вона вечір в мереживній сукні від Алессандри Річ, що нагадує народні вірменські сукні

На весіллі були присутні понад 50 гостей, в тому числі президент Вірменії Серж Саргсян.

Самвел Карапетян володіє компанією Tashir Group, яка займається нерухомістю. У Росії їй належать 33 великих торгових центри, вісім готелів і чотири офісні комплекси. Стан Карапетяна оцінюється приблизно в 4 мільярди доларів. Його син Саргис займає в TashirGroup пост віце-президента.

Соломія Кінцурашвілі є співвласницею вантажного магазину модного одягу Buy By Me в Москві.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online