Аргентинське танго: чому воно так подобається людям

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Від слів «аргентинське танго» завжди захоплює дух. Виникають асоціації з фільмами «Запах жінки», «Фріда», «Останнє танго в Парижі», представляється пристрасний погляд, красиві жіночі ноги, каблук ... Добре, але далеко від справжнього танго, яке танцюють люди.

Сьогодні аргентинське танго - це народний танець, дуже популярний у всьому світі. Практично в кожному місті можна знайти де потанцювати. У Росії і за кордоном проводиться безліч фестивалів танго, марафонів, семінарів. У більшості країн склалося сильне танго-спільноту.


Чому аргентинське танго так популярно?

Перш за все заворожує сам танець. Це імпровізація, яка танцюється в парі на загальному танцполі. Чоловік веде, тобто задає малюнок, а жінка слід, інтерпретуючи руху партнера. Музика танго дуже красива, складна. Відбувається взаємодія, ми слухаємо партнера, ритм, мелодію, навколо інші пари і ті, хто зараз не вийшов на паркет і просто спостерігає. Звичайно, така атмосфера притягує.

Не менш важливий аспект спілкування. Хто приходить в студію? Люди, які мають вільний час, засобами, щоб оплатити заняття, люблячі фізичну активність і прагнуть до розвитку. Віком, як правило, від 25 до 40-45 років. Таким чином, збирається цікава група людей, що мають спільне захоплення, теми для обговорення.

Як вчаться танго Як вчаться танго?

Аргентинське танго, як і будь-який напрямок, розвивається і ускладнюється. Близько 100 років тому, за часів зародження танцю, жителі Буенос-Айреса тренувалися на вулицях, а жінки і зовсім не займалися, а відразу йшли на мілонгу (танцювальна вечірка). У 90-х роках уроків теж практично не було. Майстерність купувалося на практиках або передавалося від літніх маестро особисто. Зараз, звичайно, ми вчимося.

Уроки можуть проходити в танцювальній студії, школі або перед регулярними мілонга. На даному етапі головне - вибрати хорошого вчителя. Зберіть якомога більше інформації про викладача, де і скільки років дає уроки, основна чи це діяльність, у кого і як довго вчився, коли був в Буенос-Айресі, де танцює зараз, які заходи відвідує. Крім того, вчитель повинен вам імпонувати.

Основне навчання завжди проходить в парі. Як правило, більшість вибирає загальні уроки. Це дешевше і дає можливість познайомитися з людьми. Індивідуальні заняття набагато ефективніше, а й значно дорожче. Через місяць-два слід почати відвідувати практики, де відпрацьовується пройдений на уроках матеріал.

Всі можливості, які відкриває світ аргентинського танго перед людиною - від занять і до вечірок і майстер-класів відомих тангерос, - можна реалізувати в студії аргентинського танго « Caminata ». Будемо раді бачити вас на наших заняттях. Нова група починає роботу 11 жовтня.

Керівник студії аргентинського танго « Caminata »

Олена Порембський

Чому аргентинське танго так популярно?
Хто приходить в студію?
Як вчаться танго?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online