Апеляційна скарга на постанову суду про арешт майна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зразок апеляційної скарги на постанову суду про арешт майна.

Пленум Верховного Суду в п. 13 постанови від 01.07.2017 №19 «Про практику розгляду судами клопотань про провадження слідчих дій, пов'язаних з обмеженням конституційних прав громадян (ст. 165 КПК України)» вказав судам на дотримання принципу пропорційності при вирішенні питання про накладення арешту на майно для забезпечення відшкодування шкоди, заподіяної злочином, і можливого застосування покарання у вигляді штрафу. Очевидно, що вартість арештованого майна не повинна істотно перевищувати розміру матеріальної шкоди або можливого розміру штрафу, для забезпечення яких застосовується арешт. В іншому випадку права власника будуть безпідставно обмежуватися.

Щоб не допустити випадків порушення прав власників товарів, продукції або іншого майна, щодо яких суд прийняв рішення про реалізацію, про утилізацію або знищення, суддям в кожному випадку потрібно переконатися, що таке майно вилучено і визнано речовим доказом на законних підставах. Нижче ви можете завантажити зразок апеляційної скарги на постанову суду про арешт майна.

Нижче ви можете завантажити зразок апеляційної скарги на постанову суду про арешт майна

Читайте про це

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online