Туреччина звинуватила генконсула Саудівської Аравії у вбивстві Хашоггі: що відомо

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Офіційна Анкара звинуватила генконсула Саудівської Аравії в причетності до смерті саудівського журналіста Джамаля Хашоггі.

Про це заявив керівник управління зі зв'язків з громадськістю адміністрації президента Туреччини Фахреттін Алтун, повідомляє турецьке інформаційне агентство "Анадолу" . За його словами, генеральний консул Саудівської Аравії в Стамбулі Мухаммед Ібрагім аль-Утейбі є одним із співучасників вбивства Хашоггі.

Крім того, Фахреттін Алтун повідомив, що турецька влада розчарована офіційному відповіддю Ер-Ріяда на вимогу видати осіб, причетних до вбивства Хашоггі. На думку Алтуна, таким чином Саудівська Аравія грає на руку колам, що звинувачує Ер-Ріяд в спробі зам'яти злочин.

На думку Алтуна, таким чином Саудівська Аравія грає на руку колам, що звинувачує Ер-Ріяд в спробі зам'яти злочин

Генеральний консул Саудівської Аравії в Стамбулі Мухаммед Ібрагім аль-Утейбі

як повідомляв OBOZREVATEL , Джамаль Хашоггі - колумніст американського видання The Washington Post, який виступав з критикою саудівського уряду і принца Мухаммеда. Він числився безвісти зниклим після того, як увійшов в будівлю консульства в Стамбулі 2 жовтня. Пізніше з'явилася інформація, що він був жорстоко вбитий на території диппредставництва.

Пізніше з'явилася інформація, що він   був жорстоко вбитий   на території диппредставництва

Джамаль Хашоггі

Спочатку припускали, що розчленоване тіло Хашоггі могло бути вивезено з Туреччини в валізах. пізніше правоохоронці знайшли фрагменти тіла журналіста в колодязі на території консульства. А телеканал CNN , З посиланням на власні джерела, опублікував останні слова журналіста.

У ЦРУ впевнені, що саме принц Саудівської Аравії віддав наказ про ліквідацію неугодного опозиціонера . Сенатори США підтримують думку Управління, називаючи принца Мохаммеда бін Салмана "Божевільним" і "небезпечним" .

Підписуйся на наш Telegram . Отримуй тільки найважливіше!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online