NEWSru.com :: Перший арабський дитина-клон народився в Саудівській Аравії

Четвертий в світі клонована дитина з'явилася на світ в Саудівській Аравії
За словами Буаселье, перший арабський немовля-клон народився від саудівських батьків в одній з клінік королівства
про народженні першої дитини-клону - дівчинки, названої Євою, яка, за словами глави Clonaid, є точною генетичною копією своєї 30-річної матері-стало відомо 27 грудня 2002 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Четвертий в світі клонована дитина з'явилася на світ в Саудівській Аравії. Про це повідомила в опублікованому в п'ятницю інтерв'ю арабській газеті Al-Hiyat президент компанії Clonaid Бережіть Буаселье.

За словами Буаселье, перший арабський немовля-клон народився від саудівських батьків в одній з клінік королівства і відчуває себе нормально. При пологах був присутній представник Clonaid.

Бережіть Буаселье сказала, що саудівські батьки четвертого за рахунком в світі немовляти-клона (на цей раз хлопчика) звернулися до неї з проханням про проведення експерименту ще в 1999 році. Для здійснення основних процедур безплідна пара лише на кілька днів приїхала в Париж. Однак практично весь період вагітності дружини протікав на території королівства.

За словами Буаселье, ведуться приготування до генетичної репродукції 18-річного саудівця, який загинув недавно в автомобільній катастрофі. Уже узятий генетичний матеріал для його клонування, повідомляє ІТАР-ТАРС. "У таких випадках нам доводиться діяти дуже оперативно, щоб якомога швидше зробити забір клітин загиблого", - зазначила вона.

Президент Clonaid підкреслила великий інтерес, який в арабському світі виявляють до клонування, "незважаючи на релігійні і громадські забобони". Буаселье повідомила, що заявки на проведення подібних експериментів надійшли з Лівану, Марокко та інших арабських країн.

Нагадаємо, що про народженні першої дитини-клону - дівчинки, названої Євою , Яка, за словами глави Clonaid, є точною генетичною копією своєї 30-річної матері, громадянки США, - стало відомо 27 грудня 2002 року.

29 січня Бріжит Буаселье заявила під присягою, що перша клонована дівчинка знаходиться в Ізраїлі .

Буаселье, пов'язана з сектою раелитов , Зробила цю заяву під час судових слухань, на яких вирішувалося питання про призначення владою Флориди опікуна для дівчинки на ім'я Єва. Після цієї заяви Буаселье суддя Джон Фрушіант ухвалив, що у нього немає достатніх правочинів для розгляду цієї справи, і закрив його.

Глава компанії Clonaid під час свідоцтва під присягою також повідомила суду, що після Єви на світ з'явилися ще два клонованих дитини. За словами Бріжит Буаселье, вона сама бачила тільки відеоплівку з Євою.

Відповідно до заяв Бріжит Буаселье, друга дитина-клон з'явився на світ 4 січня 2003 року в Нідерландах , А третій - 18 січня в Японії . Однак до теперішнього часу компанія Clonaid не надала вченим доказів того, що ці діти клоновані, і що вони взагалі існують.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online