Росія оформить права на нерухомість Олександрівського подвір'я в Єрусалимі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Управління справами президента РФ має провести необхідні юридичні процедури по оформленню прав Росії на Олександрівське подвір'я і церква Олександра Невського в Єрусалимі Управління справами президента РФ має провести необхідні юридичні процедури по оформленню прав Росії на Олександрівське подвір'я і церква Олександра Невського в Єрусалимі. Відповідне розпорядження 11 червня підписав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Документ опублікований у вівторок на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

"Управлінню справами президента РФ здійснити заходи, пов'язані з вчиненням необхідних юридичних дій з оформлення прав Російської Федерації на вказане нерухоме майно", - йдеться в розпорядженні уряду.

Олександрівське подвір'я знаходиться в Старому місті Єрусалиму в безпосередній близькості від храму Гробу Господнього. Подвір'я є археологічний і архітектурний комплекс, що включає в себе Поріг Судних Воріт, домову церкву Олександра Невського, фрагменти археологічних розкопок, музей і ін. Пам'ятки. Комплекс був побудований Імператорським православним палестинським суспільством в 1896 р

В даний час подвір'ї займає група осіб на чолі з громадянином Німеччини Н.А.Гофманом з офіційною назвою "Російське православне суспільство Святої Землі", зареєстрованим в Мюнхені. Воно не має відношення до історичного Імператорській православному палестинському суспільству.

18 червня 2015 р
Джерело: Седмица.RU

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online