Що робити при втраті, крадіжці номерних знаків або техпаспорта?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Що робити при втраті, крадіжці номерних знаків або техпаспорта на автомобіль?

На зареєстровані транспортні засоби в територіальних сервісних центрах видаються номерні знаки, що відповідають державному стандарту України: два номерні знаки - на автотранспорт, один - на мототранспорт, мопед, причіп і напівпричіп.

У разі заміни номерних знаків (крім випадків їх втрати або викрадення) проводиться перереєстрація транспортного засобу зі зміною свідоцтва про реєстрацію (технічного паспорта). При цьому попередньо видані номерні знаки вилучаються.

На заяві обов'язково ставиться відмітка про їх вилучення із зазначенням дати вилучення і підпису уповноваженої посадової особи. Вилучені номерні знаки оформляються як такі, що вже були в користуванні і при їх відповідності встановленим вимогам можуть видаватися для повторного використання або знищуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обміняти старе водійське посвідчення на нове?

Якщо номерні знаки викрадені або загублені, працівниками територіального сервісного центру проводиться перереєстрація транспорту після внесення відповідної інформації до бази даних. До матеріалів справи долучається пояснення власника (акт службового розслідування для юридичної особи) щодо їх втрати.
Знайдені номерні знаки після видачі нових вважаються недійсними і здаються в сервісні центри МВС.

У разі втрати свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу необхідно звернутися в територіальний сервісний центр МВС з транспортним засобом особисто або через уповноваженого представника, надавши документи, що посвідчують особу, підтверджують повноваження представника (для фізичних осіб - нотаріально засвідчене доручення). Порядок при перереєстрації транспортного засобу такий: його огляд, оплата послуг, друк заяви, оформлення документів на реєстрацію, отримання реєстраційних документів, повідомляє сайт hsc.gov.ua .

Що робити при втраті, крадіжці номерних знаків або техпаспорта на автомобіль?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Що робити при втраті, крадіжці номерних знаків або техпаспорта на автомобіль?
Що робити при втраті, крадіжці номерних знаків або техпаспорта на автомобіль?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online