Фітнес-додатки для Iphone і Android. Схуднути за 27 днів

  1. Сушка без пощади
  2. Nike + Run Club
  3. Nike Training Club
  4. Фітнес тренер. Fitness Online
  5. Фітнес-план. 30 днів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Додатки для тренувань - зручний спосіб займатися самостійно. У нашій добірці одні з найпопулярніших програм в 2017 році за версією користувачів.

Сушка без пощади

Ціна питання: 15 рублів
Той самий випадок, коли назва говорить сама за себе. Додаток розраховане на 27 днів (з яких 6 днів - відпочинок) і містить в собі курс тренувань: силові, кардіо і статика. Програма занять підходить як для жінок, так і для чоловіків, а необхідний рівень складності налаштовується користувачем самостійно. Відео-приклади вправ, підказки для новачків і план дієти відіграють особливу роль в додатку і точно допоможуть досягти кращого результату у встановлений термін. Примітно, що вправи не вимагають додаткового інвентарю. Все, що вам потрібно - хороший заряд мотивації і cмартфон.
Завантажити для Iphone .

Завантажити для Android.

Додатки для тренувань - зручний спосіб займатися самостійно

Фото: istockphoto.com

Nike + Run Club

Ціна питання: безкоштовно
Найпопулярніше додаток для всіх бігунів. Неважливо, хто ти: новачок, любитель або справжній профі. Якщо в якості тренування ти вибираєш біг, то NRC створений саме для тебе. Тут розробники пропонують відстеження та зберігання даних про пробіжки, персоналізовані програми тренувань і навіть змагання з твоїми друзями. Додаток не тільки допомагає тобі визначити необхідні навантаження, але і мотивує на досягнення результатів. Для любителів бігу це ціла соціальна мережа з фотографіями, статусами і навіть стікерами. Приєднаєшся?

Завантажити для Iphone.
Завантажити для Android.

Nike Training Club

Ціна питання: безкоштовно
Додаток розраховане не тільки на бігунів, але від цього воно лише набуло популярності серед величезної кількості любителів самостійних занять. Тут пропонується широкий вибір безкоштовних тренувань: йога, силові вправи, завдання на витривалість. Розробники постаралися створити гнучкі програми різних рівнів і різної інтенсивності. Тривалість, тип спорядження і тренування - тільки твій вибір. Як кажуть в Nike: «Just do it!»
Завантажити для Iphone.

Завантажити для Android.

Фітнес тренер. Fitness Online

Ціна питання: безкоштовно
Чи ведете ви особистий щоденник? Уявіть, якби у вас під рукою завжди був особистий щоденник тренувань. Додаток «Фітнес тренер» створено якраз для цього. Тут можна не тільки дивитися анімовані вправи і дотримуватися дієти, вираховуючи калорії страв, а й читати поради персонального тренера з будь-якого міста. Давно хочете відстежувати свої результати, але забуваєте записувати все на папері? Вперед. Ця програма явно для вас.
Завантажити для Iphone.
Завантажити для Android.

Завантажити для Android

Фото: istockphoto.com

Фітнес-план. 30 днів

Ціна питання: безкоштовно
«Фітнес-план» схоже на інші спортивні програми: рекомендації по фітнесу, відео пояснення і можливість поділитися успіхами в соціальних мережах. Користувачів привертає саме цифра в назві. Варто лише завантажити додаток, і ваші тренування вже розплановані на місяць. Розробники недавно додали в додаток можливість вибрати ступінь складності і записати свій прогрес. «Фітнес-план» також може нагадати вам про те, що сьогодні необхідно виконати вправи. Користувачі задоволені і радять це додаток, в першу чергу, для початківців або для тих, хто просто хоче привести себе в форму.
Завантажити для Iphone.
Завантажити для Android.

Приєднаєшся?
Давно хочете відстежувати свої результати, але забуваєте записувати все на папері?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online