Керівництво аеропорту Одеса назвало нову дату запуску нового терміналу в роботу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий термінал в аеропорту Одеса запрацює в повному обсязі в сезоні літньої навігації 2017 року, повідомив   ЦТС   гендиректор керуючої компанії ТОВ Міжнародний аеропорт Одеса Віталій Портянко

Новий термінал в аеропорту Одеса запрацює в повному обсязі в сезоні літньої навігації 2017 року, повідомив ЦТС гендиректор керуючої компанії ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" Віталій Портянко.

"Будівництво терміналу знаходиться на завершальному етапі. У вересні ми плануємо здати в експлуатацію будинок і комунікації. Після здачі об'єкта в ньому почнеться налагодження технології обслуговування пасажирів: запуск і налагодження встановленого обладнання, навчання персоналу і т.д.", - сказав він.

Також підприємству перед запуском об'єкта в роботу належить оформити всі дозвільні документи для обслуговування пасажирів і сертифікувати митний пункт пропуску.

"Міграція рейсів до нового терміналу буде здійснюватися поступово, щоб уникнути збоїв в обслуговуванні рейсів. Першими будуть переведені внутрішні рейси. Далі в новий термінал будуть переведені чартерні рейси, потім - регулярні міжнародні", - розповів Портянко.

Будівництво нового терміналу в аеропорту Одеса почалося в 2012 році. За попередніми планами новий аеровокзальний комплекс в аеропорту Одеса повинен був з'явитися до кінця 2013 року, проте терміни постійно переносилися.

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online