Олександр Гордон одружився в 4-й раз на студентці ВДІКу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 9 липня, «Татар-інформ»). Олександр Гордон в 4-й раз пов'язав себе узами шлюбу. Його обраницею стала 20-річна студентка ВДІКу - ноза Абдулвасіева. Вона з кінематографічної родини, майже всі її родичі пов'язані з кіно.

Олександр і ноза розписалися в обстановці найсуворішої таємності, а в кінці липня подружжя планує зіграти весілля. Закохані познайомилися на зйомках фільму. Ноза вже познайомилася з родиною Олександра: мамою, татом, дорослої донькою. Вони все в дуже хороших відносинах. Для Нози дуже важливі міцні сімейні традиції, вона родом зі східної сім'ї, таджичка за національністю.

Нагадаємо, в попередній раз Олександр Гордон таємно одружився на 18-річній студентці Ніні в грудні 2011 року, однак торжество виявилося настільки законспірованим, що про це стало відомо лише на початку 2012. Свою третю дружину 49-річний Олександр Гордон знайшов буквально не відходячи від робочого місця, адже відомо, що телеведучий є викладачем на журналістському факультеті Інституту телебачення і радіомовлення "Останкіно", де і вчилася обраниця метра.
Значна різниця у віці стала серйозною перешкодою для любові викладача і юної студентки. Гордон вирішив розлучитися. До слова, своє рішення одружитися, нехай вже і в 4 раз, Олександр Гордон прийняв недовго думаючи.
Нагадаємо, Олександр був тричі одружений. У нього є 24-річна дочка Анна від першого шлюбу, її мати Марія Бердникова закінчила Літературний інститут у США і працює російською телебаченні RTN в США. з другої дружиною Катею Гордон , Уродженої Прокоф'євої, прожив у шлюбі 6 років, розлучився в 2006.

Також у 2012 році у Олександра Гордона народилася дочка. Дівчинку назвали Олександрою - на честь батька. Маля з'явилося на світ в одному з пологових будинків Краснодара вагою 3700 грамів і вагою 54 сантиметри. Однак мати дівчинки - не його 19-річна дружина, а 27-річна журналістка Олена Пашкова, яка познайомилася з Олександром Гордоном в липні 2011 року на Одеському кінофестивалі. Їх роман розвивався дуже швидко, восени дівчина дізналася, що вагітна. З чуток, малятко Гордон визнав.

Екс-чоловік Віри Брежнєвої став батьком в 4-й раз (фото)

Олена Темнікова вийшла заміж за брата Фадєєва (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online