ЗМІ купилися на качку про призначення Шевченка головою Пенсійного фонду

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 грудня 2012, 13:33 Переглядiв: 27 грудня 2012, 13:33 Переглядiв:   Шевченко став жертвою жартівників

Шевченко став жертвою жартівників. Фото AFP.

Вчора, 26 грудня, ряд відомих інтернет-видань розмістили фейковий новина про призначення футболіста Андрія Шевченко на посаду голови Пенсійного фонду.

Читайте також: Найяскравіші "качки" 2012 року

Замітка про Шевченка з'явилася на сайті UaReview, який спеціалізується на публікації вигаданих новин. Автори новини також "процитували" Наталію Королевську: "Андрій Шевченко, на протязі всього часу нашого з ним співпраці, показав себе як людина серйозна і відповідальна. Він не раз заявляв, що прийшов в політику всерйоз і надовго. До того ж, Андрій вже завершив свою футбольну кар'єру, а тому прекрасно розуміє потреби людей, які виходять на пенсію. Я впевнена, що це розуміння, в сумі з його професіоналізмом, допоможе Шевченко стати гідним головою правління Пенсійного фонду ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ЗМІ купилися на качку про призначення Шевченка головою Пенсійного фонду". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online