Зареєструвати авто: у флагмани «Мої документи» працюють відділення ГИБДД

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У флагманських офісах "Мої документи" в центрі і на південному заході Москви відкриті вікна прийому співробітників ГИБДД.

У ЦАО працюють 12 фахівців, в ЮЗАО - 18. Графік прийому збігається з годинами роботи флагманів - щодня з 10:00 до 22:00. На території обладнані майданчики для огляду транспортних засобів, оснащені за останнім словом техніки.

Для державної реєстрації автомобіля необхідно записатися на зручний час через портал mos.ru або через портал gosuslugi.ru. Залишити машину можна на парковці торгового центру, в якому розміщений флагманський офіс.

Адміністратори центру зорієнтують по пакету документів, при необхідності допоможуть зареєструватися на порталі в зоні електронних послуг і видадуть талон електронної черги. Сплатити держмито можна прямо у флагманському офісі.

Москвичі вже встигли оцінити професіоналізм столичних інспекторів ДАІ, а також комфортну інфраструктуру флагманів «Мої документи». За час їх роботи майже 12 тисяч осіб скористалися послугою реєстрації авто в Центральному окрузі і більше 500 москвичів - в Південно-Західному.

Крім того, у всіх центрах держпослуг можна подати документи на відновлення водійських посвідчень, а також на оформлення міжнародних прав - це займе дев'ять календарних днів. У ГИБДД цю послугу можна отримати в день звернення.

Флагманський офіс ЦАО відкритий в торгово-розважальному центрі «Афімолл Сіті» (Пресненська набережна, будинок 2), ЮЗАО - в торгово-розважальному центрі «Спектр» (Новоясеневскій проспект, будинок 1).

Зараз 129 центрів держпослуг працюють в кожному районі Москви. Перші з'явилися в 2011 році, змінивши 1 200 прийомних різних органів влади. У них можна отримати понад 170 послуг: оформити свідоцтво про народження, паспорт, СНІЛС, ІПН, водійські права, узгодити перепланування і інші.

Це може бути корисно ...

Права, податки і відновлення: оформити документи одним пакетом можна в 11 центрах держпослуг

Держпослуги для дітей: які документи можна оформити

Які послуги доступні для юридичних осіб в центрах «Мої документи»

держпослуги онлайн

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online