Штрафи ГИБДД за номером постанови онлайн

  1. Розсилка повідомлень про вчинений порушення
  2. Використання інтернет-порталу ГИБДД
  3. сторонні сайти
  4. Методи оплати штрафів
  5. Найпростіший спосіб перевірки та оплати штрафів ГИБДД

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Протягом багатьох років тематика штрафів, виписаних співробітниками ДАІ, не втрачає своєї актуальності. Особлива увага по праву заслуговують питання, що стосуються перевірки наявності несплачених стягнень, а також способи оплати заборгованості. В цьому немає нічого дивного, так як саме непогашені штрафи можуть привести до того, що справою займуться судові пристави , Забезпечивши масу неприємностей недбайливому боржнику.

судові пристави

Стандартний термін оплати адміністративного штрафу становить 70 днів. Якщо ігнорувати це правило і своєчасно не внести оплату, розмір стягнення зросте в 2 рази. Після цього, справа переходить у відання ФССП , І заборгованість буде стягуватися примусово. До порушника можуть бути застосовані різні заходи впливу, починаючи від вилучення частини його заробітної плати і аж до адміністративного арешту.

Якщо сума боргу понад 10 тис. Руб., То громадянин не зможе виїхати за межі РФ до тих пір, поки штраф не буде повністю погашений.

Розсилка повідомлень про вчинений порушення

Розсилка повідомлень про вчинений порушення

У сучасній практиці налічується безліч прикладів, коли автовласник дізнається про наявність неоплаченого штрафу лише в той момент, коли в його поштовій скриньці виявляється «лист щастя». Подібна розсилка робиться в тих випадках, коли порушення ПДР було виявлено за допомогою фото- і відеоустаткування, встановленого вздовж доріг і працює в автоматичному режимі.

Коли в поле зору такої камери потрапляє порушник, йому призначається мінімально можливий штраф. Права в цьому випадку не вилучаються, зрозуміло, за винятком тих ситуацій, коли цей захід передбачена КпАП.

На жаль, повідомлення про штрафи не завжди доходять до своїх адресатів. Причини можуть бути різними, починаючи від зміни місця проживання самим громадянином і завершуючи помилкою, допущеної співробітниками поштового відділення. Але, навіть якщо порушник не отримав «лист щастя», штраф нікуди не зникне. Поступово, повідомлення будуть накопичуватися, а розмір загального боргу рости.

Також нерідкі випадки, коли автовласник отримує повідомлення про порушення, але він не знає характеру порушення. Як вчинити в такій ситуації? Насправді, все гранично просто. Знаючи номер повідомлення, можна з легкістю з'ясувати, яке порушення було скоєно.

У будь-якому поштовому повідомленні є такі відомості:

  • Персональні дані всіх учасників події;
  • Перетин вулиць, де було допущено порушення;
  • Дата і час інциденту.

Щоб отримати більш детальні відомості про накладене стягнення, буде потрібно номер постанови, розташований у верхній частині повідомлення. У документі також можна знайти відомості про характер правопорушення, посилання на Закон і квитанцію для оплати.

Використання інтернет-порталу ГИБДД

Використання інтернет-порталу ГИБДД

Щоб перевірити, значаться за конкретним власником авто неоплачені штрафи, зовсім не обов'язково їздити по місту і особисто відвідувати відділення ГИБДД. Досить зайти на офіційний інтернет-ресурс цієї державної структури і знайти на ньому підрозділ «Перевірка штрафів».

Далі, слід вибрати спосіб перевірки штрафів . Наприклад, знаючи номер постанови, необхідно вписати його у відповідній графі і ввести унікальний код, запропонований системою для перевірки. Введення капчі є підтвердженням того, що запит посилає жива людина. Якщо всі дані вказані вірно, система в лічені секунди обробить запит і на екрані висвітиться результат перевірки.

Крім номера повідомлення, для отримання інформації за допомогою вказаного порталу, можна скористатися номером посвідчення водія або номерним знаком транспортного засобу. В системі зберігаються дані про всі порушення і неоплачених штрафи. Інформація регулярно доповнюється і коригується, завдяки чому результат перевірки завжди буде коректним.

сторонні сайти

сторонні сайти

Зрозуміло, дізнатися про неоплачені штрафи можна не тільки через сайт ГИБДД . Існують і альтернативні варіанти. В даному випадку, мова йде про офіційні державних сайтах, таких як портал держпослуг .

Функціональність даного ресурсу дозволяє не тільки виконати перевірку наявності заборгованості, але і моментально здійснити оплату. Скористатися можливостями сайту можна після проходження процедури реєстрації. Однак не варто побоюватися цього.

Всі дані, які вказуються відвідувачем в реєстраційній формі, зберігаються на сервері і не підлягають оприлюдненню. Сам процес реєстрації досить простий і займає не більше 15-20 хвилин. Після того як процедура буде пройдена, користувачеві необхідно авторизуватися на сайті, ввівши індивідуальні логін і пароль, після чого він зможе зайти в «Особистий кабінет» і повноцінно оцінити функціонал сайту.

На просторах всесвітньої павутини можна знайти безліч ресурсів, які пропонують за лічені секунди дізнатися про наявність неоплачених штрафів і відразу оплатити їх. До подібних пропозицій слід ставитися дуже обережно.

У практиці є маса прикладів, коли зловмисники створювали різні сайти, що пропонують відвідувачам ті чи інші послуги. Далі, персональна інформація, що вказується користувачами в електронних формах запиту, використовувалася шахраями в особистих цілях. Що стосується оплати штрафів, то вносяться суми нерідко ставали здобиччю зловмисників.

Методи оплати штрафів

Методи оплати штрафів

При наявності заборгованості по штрафам, необхідно діяти максимально оперативно. Будь-яке зволікання може призвести до того, що сума стягнення збільшиться вдвічі, або справою і зовсім займуться судові пристави. На щастя, існує декілька варіантів погашення боргу, що є не тільки доступними, а й перевіреними:

  • Банківський термінал. Заборгованість по штрафах може бути погашена через термінал самообслуговування будь-якої банківської організації. В даному випадку, головне правильно вказати реквізити платежу, а все інше система виконає самостійно.
  • Портал Державних послуг. За допомогою цього ресурсу можна миттєво заплатити будь-який штраф, використовуючи, наприклад, банківську карту.
  • Електронні платіжні системи. Просунуті користувачі всесвітньої павутини можуть також оплатити всі борги, скориставшись коштами, що зберігаються в електронному гаманці. Зокрема, мова йде про такі платіжні системи як WebMoney, Qiwi, ЯндексДеньги і інших сервісах, які працюють в режимі онлайн.

Найпростіший спосіб перевірки та оплати штрафів ГИБДД

Post Views: 1

Як вчинити в такій ситуації?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online