3 способи оплати штрафів ГИБДД в СПб

  1. Варіант 1-й: оплата штрафу ГИБДД через онлайн-сервіс
  2. Що нам пропонують Яндекс і Гугл?
  3. Які особливості?
  4. Отже, що вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні проштрафився учасник дорожнього руху може заплатити штраф за допомогою інтернет-додатки - як державного, так і комерційного Сьогодні проштрафився учасник дорожнього руху може заплатити штраф за допомогою інтернет-додатки - як державного, так і комерційного. Таку послугу надають десятки сервісів в Глобальної Мережі, і кожен, звичайно, прагне отримати відсоток від суми «пожирніше».

Як вибрати найекономніший варіант оплати?

Зміст статті:

Варіант 1-й: оплата штрафу ГИБДД через онлайн-сервіс

Варіант для новачків. Тобто, для тих, кому вперше виписали штраф або ж для тих, хто оплачує їх рідко. При відсутності вже перевіреного і улюбленого сервісу робимо запит в пошукових системах.

Що нам пропонують Яндекс і Гугл?

  • Штрафи ГИБДД - www.shtrafy-gibdd.ru
    На цьому сервісі ви можете не тільки оплатити свій штраф (автоматично отриманий або виписаний співробітником ДІБДР), але і дізнатися - не виписано вам новий (мається сервіс поштової розсилки з новинами про ваших штрафи).
    Сервіс працює офіційно з базою даних про штрафи ГИБДД (у всіх регіонах країни), а партнером є «Монета.ру».
    Особливості сервісу: гарантія повного повернення ваших коштів в разі помилкового платежу (наприклад, повторний платіж), оплата штрафу банківською картою (прим. - Visa / Mastercard) і захист даних карти, отримання офіційної квитанції про сплату на ел / пошту (можна також завантажити її в особистому кабінеті), оплата через електронні гаманці (прим. - WebMoney і Qiwi, ЯД), можливість оплати з телефону (прим. - Білайн і МТС, Мегафон).
    Термін погашення - 3 дні.
    При оплаті вказуються: номер авто, св-ва про реєстрацію вашого ТС і вод / посвідчення.
    Комісія - 10% від суми.
  • ONLINEGIBDD - www.onlinegibdd.ru
    Тут ви також можете не тільки оплатити, але і отримати інформацію (безкоштовно) про появу нових штрафів або ж про борги по податках. Для оплати потрібно вводити дані про номер авто, св-ва про реєстрацію вашого ТС і вод / посвідчення.
    Оплата через: Visa / Mastercard, через Ощадбанк і Альфабанк, через Білайн і МТС, Мегафон, а також за допомогою ЯД, WebMoney і Монета.ру.
    Додаткові можливості: отримання консультацій та безкоштовних повідомлень на пошту про ваших штрафи, зберігання інформації про платежі в кабінеті користувача, можливість роздрукувати квитанцію.
    Комісія - 10% від суми.
  • Оплата держпослуг - www.oplatagosuslug.ru
    На даному сервісі оплатити свій штраф ви зможете по номеру вашого постанови (по всіх регіонах РФ), а також безкоштовно дізнатися про нові заборгованості.
    Оплата через: Visa / Mastercard і JCB, через Мегафон і Білайн, МТС і Смартс, ТЕЛЕ-2 і Ростелеком.
    Комісія: при сплаті заборгованості банк / картою - 2,3%, через моб / оператора - 4-9%.
  • А-З - www.a-3.ru
    Можливості: оплата виставленої суми за номером постанови, пошук інформації про штрафи, можливість роздрукувати квитанцію або замовити довідку поштою. Штраф з'являється в системі через 5 діб після того, як порушення було зафіксовано.
    Як оплатити: через Visa / Master Card і Maestro (російські банки), з балансу моб / телефону (прим. - номер телефону повинен співпадати з логіном на сайті), за допомогою вирт / карти А3 (прим. - поповнюється в «Елекснет», за поповнення рахунку - мінус 2%).
    Комісія: при оплати з А3 - 0%, з карти - від 3% (не менше 30-ти рублів).
    Доп / послуги: можна замовити довідку-виписку про перекладах за конкретний період (ціна - 30 р.) Або довідку-виписку по 1-му перекладу (ціна - 10 р.).
  • Яндекс
    Тут ви не зможете знайти інформацію про нові штрафи, але оплатити - легко. Оплата здійснюється за номером / дату постановлення.
    Можливості: оплата штрафу, зберігання квитанцій в базі (в історії), отримання паперової квитанції.
    Комісія - 1% (прим. - не менше 30-ти р.).
    Поповнити рахунок можна зі своєї банківської картки або з Білайну (комісія - 7,95% + 10 р.), З Мегафона (комісія - 7,86%), з МТС (комісія - 10,86%) або з Теле-2 ( комісія - 15,86%).

Варіант 2-й: оплатити штраф ГИБДД через додаток держпослуги Санкт-Петербурга

Таке додаток доступний сьогодні всім жителям міста. Сайт держпослуг СПб - www.gu.spb.ru

Які особливості?

  • Оплата штрафів та пошук актуальної інформації про нові заборгованості.
  • Способи оплати: за допомогою банк / карти або через рахунок вашого мобіл / телефону.
  • Версія для Android і для iOS.
  • Вказуються параметри пошуку - номер / серія вод / посвідчення, номер УВП (його можна ввести за допомогою сканера штрих-коду) або ж номер / серія СРТ.
  • Комісія: з рахунку моб / телефону - 3,5-7%, з рахунку банк / карти - 2,3%.
  • Дані зберігаються в базі.

Варіант 3-й: оплата штрафів ГИБДД відразу в банк

Сьогодні багато банків пропонують таку послугу, як пошук штрафів і їх оплата. Наприклад, Сбербанк Онлайн або Альфа-Клік.

Сервіс налаштовують в особистому кабінеті: він відстежує появу всіх нових заборгованостей і повідомляє про них вам СМС-кою або на пошту.

  • Комісія за підключення послуги відсутня.
  • Комісія за платежі: в Альфа-банку - 29 руб. / Платіж, в Ощадбанку - 1% від суми.

Отже, що вибрати?

Якщо у вас є рахунок в банку, то, безумовно, даний спосіб оплати штрафів буде найбільш економним. При відсутності рахунку керуйтеся розміром комісійних розцінок.

Ну, і самий чудовий спосіб заощадити грошей - не порушувати правил дорожнього руху.

Які особливості?
Отже, що вибрати?
Як вибрати найекономніший варіант оплати?
Що нам пропонують Яндекс і Гугл?
Отже, що вибрати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online