Зірка серіалу "Щасливі разом" таємно одружився

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Олександр Якін

Фото: & nbsp; mgazeta.com

Зірка фільмів "Щасливі разом" і "Вісімдесяті" Олександр Якін взимку одружився. Артист відмовився від пишного весілля, влаштувавши тихе торжество. Цікаво, що і дружину актор вважає за краще не афішувати.

Про своє особисте життя Олександр Якін поширюватися не любить. Популярний актор не називає імені своєї дружини, лише визнається, що вона теж актриса, в минулому його однокурсниця. Весілля молодих закоханих пройшла скромно.

"Ніхто з нас і не мріяв про шикарну весіллі, про білу сукню. Напевно, це через те, що ми давно разом живемо. Наші сім'ї вже знайомі, тому робити з цього щось неймовірне нам здалося безглуздим. До того ж і в часі ми були сильно обмежені. Відіграли спектакль і на наступний же день розписалися, ввечері посиділи в ресторані з батьками і роз'їхалися по домівках. Не було у нас і весільної подорожі, після того, як ми одружилися, буквально через кілька днів почалися зйомки. А так весь вільний час ми любимо, проводити разом. Але е про нормально, коли люди люблять один одного ", - цитує Олександра Якіна "Співрозмовник" .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online