Setl City почала будувати ЖК «Статус у Парку Перемоги»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Setl City

Setl City приступила до будівництва нового ЖК високого комфорт-класу «Статус у Парку Перемоги» на Кузнецовської вулиці. Одночасно ексклюзивний брокер « Петербурзька Нерухомість » відкрив продажу в проекті.

У складі ЖК будуть зведені три житлових будинки загальною площею квартир близько 84 тис. Кв. м, підземний паркінг на 930 машин і початкова школа з дитячим садом сукупно на 285 місць. Плановий термін введення ЖК в експлуатацію - 2 квартал 2021 року.

проект ЖК «Статус у Парку Перемоги» підготувала компанія «Европроект Груп». 12-поверхові секції розташовані щодо один одного таким чином, що формують чотири затишних внутрішні двори, закритих для машин. Упорядковані двори вздовж Кузнецовської вулиці будуть підняті щодо основної території, що гарантує додаткову приватність. Тут розмістяться зони відпочинку дорослих і повністю обладнані дитячі майданчики з безпечним покриттям і яскравими ігровими містечками. Також на території ЖК передбачена велика спортивна зона зі стадіоном і майданчиком для занять спортом на відкритому повітрі.

На перших поверхах уздовж основних вулиць спроектовані комерційні приміщення загальною площею близько 2 тис. Кв. м. Згодом в них відкриються продуктові магазини крокової доступності, кафе та інші необхідні об'єкти інфраструктури.

У ЖК представлені різноманітні планування - від студій до чотирикімнатних, як класичні, так і євро-варіанти. Квартири High Flat * зі збільшеними вікнами і високими стелями до трьох метрів займуть останні поверхи, звідки відкриються захоплюючі види. Всі квартири будуть передаватися покупцям з чистової обробкою за новим стандартом Setl City «Італійські колекції», який включає в себе теплі підлоги в ванних кімнатах.

Житловий комплекс будується в престижному Московському районі, біля СКК і в крокової доступності від Парку Перемоги.

Буквально через дорогу від РК розташовується торгово-розважальний центр «Веселка» з численними мережевими магазинами, ресторанним двориком, кінотеатром, гіпермаркетом «Aшан» і будівельним магазином OBI. Також поруч - гіпермаркет «Карусель».

* Висока квартира

Довідка про компанію Setl City

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК «Статус у Парку Перемоги» - забудовник ТОВ «Сетл Сіті», проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/status-u-parka-pobedy

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online