Чим порадує і здивує восьмий фестиваль садів і квітів

  1. Додати коментар
  2. інші повідомлення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найпопулярніше   27 серпня 2018 року 9:11   Масштабне, уже стало традиційним подія ландшафтного дизайну і садово-паркового мистецтва Місто-сад буде проходити в Воронежі з 30 серпня по 2 вересня в Воронезькому центральному парку

Найпопулярніше

27 серпня 2018 року 9:11

Масштабне, уже стало традиційним подія ландшафтного дизайну і садово-паркового мистецтва "Місто-сад" буде проходити в Воронежі з 30 серпня по 2 вересня в Воронезькому центральному парку. Гостей великого свята чекає насичена програма, присвячена Року волонтера та Року Японії.

- Кожен з чотирьох днів фестивалю буде тематичним, - розповів т.в.о. керівника департаменту природних ресурсів і екології Воронезької області Олексій Карякін. - У перший день роботи учасників конкурсної програми оцінить професійне журі. У другій фестивальний день буде представлена ​​велика програма за участю медійних осіб. У День знань відбудеться урочисте нагородження переможців конкурсної програми фестивалю, пройдуть заходи для дітей. Заключний день свята отримав назву "Сади Росії". Він буде присвячений країнам співдружності незалежних держав. Це актуально у зв'язку з 20-річчям Асамблеї народів РФ в цьому році, а також тому, що Воронеж - місто багатонаціональне: тут багато діаспор, які зможуть представити свої експозиції, що враховують національний колорит і особливості культури.

Конкурсна програма фестивалю буде проходити в регулярних номінаціях - "Сад великий", "Сад малий", "Дари рідного краю", "Флористична композиція", Recycle art для арт-об'єктів з вторинної сировини та ін. Для дітей і підлітків буде запропонована номінація " Планета квітів ", де учасники створюють міні-сади.

Гості воронезького фестивалю "Місто-сад" побачать солом'яну етноселі - зону "Сіно-солома" розширять. А героями цієї інсталяції стануть Стрекоза і Мураха. Сюжет відомої байки Крилова буде безпосередньо пов'язаний з волонтерством, повідомив Карякін.

- Близько 70 фігурок мурах, що піднімаються на гору, символізуватимуть працю і добровольців, а зустрічає їх на вершині двометрова бабка в оточенні гамаків стане прообразом свята, - пояснив Олексій Федорович.

Неподалік розміститься "Етнохутор" з хатами-мазанками, кузнею та гончарної майстерні. Проект реалізує керівник Ломовскую природного ландшафтного парку Василь Козлов, вже відомий і улюблений городянам.

З інших очікуваних заходів фестивалю - приїзд французького художника Saype (Гійом Легро). Він спеціалізується на дизайнерському напрямку "ленд-арт" і використовує фарби з біологічно розкладаються пігментів, борошна, льняної олії і води. Також приїде відомий вуличний художник Vibes (Імпей Хілтон). Він проведе майстер-клас для воронезьких граффитистов і любителів малювати.

В Воронеж також нагрянуть волонтери "Зоряного десанту" і відомі російські актори і спортсмени.



Додати коментар

Коментар успішно доданий

інші повідомлення

Чи відомо вам, що будь-який товар, куплений дистанційно, можна повернути протягом семи днів без пояснення причин? Або про те, що справжній сир не повинен перебувати на одній полиці з рослинним продуктом? Також варто знати, що при купівлі дачі борги колишнього господаря вашими боргами не стають.

Воронезька область

Наша газета вже писала про те, що з 2021 року Воронеж житиме за новим Генпланом, розрахованому на найближчі 20 років. За дорученням глави Воронежа Вадима Кстеніна всі етапи по розробці Генплану проходять максимально відкрито. 3 і 4 липня з ініціативи міського управління головного архітектора розробники документа провели для воронежцев семінари, на яких обговорювалася концепція майбутнього документа і фіксувалися всі пропозиції городян, які, обіцяють урбаністи, будуть враховані і внесені в воронезький Генплан.

Воронезька область

Звістка про те, що Верховний суд РФ відмовив в розгляді касаційної скарги воронезької будівельної фірми "Вибір" на рішення облсуду відібрати у нього 27,1 га знаменитого яблуневого саду, що колись належав Воронезькому агроуніверситету, багато хто визнав кумедною. Тобто не відмова забавний, а саме звернення. Як якщо б не менш знаменитий дорожній бос Трубников зажадав повернути йому розвали готівки в тазах і коробках, знайдені операми в його гаражі.

Воронезька область

Останнє обговорюване

Або про те, що справжній сир не повинен перебувати на одній полиці з рослинним продуктом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online